Кой какво иска да му донеса от Париж?:)))

16.10.04
21:20

Писна ми да го казвам на всеки по отделно , затова реших да драсна тоя пост :D Kak poчна всичко това 8) дойде някаква жена на една тренировка (в последствие разбрах , че е продуцентката) и почна ме навива за това шоу(няма ви казвам какви суперлативи използваше за мен да не се комплексирате нещо :P ).И така се навих и участвах с един друг пич от клуба.Днес  6 часа снимахме-лудница стана, само не можах да зема записа(беше на дигитална камера , ама продуцентката каза че неизлачван материал не можело да се дава :roll: ) Нали се говорите за Таекуон-До-то  :twisted: сега ще имате вазможността да видите спаринг , че на всичкото отгоре ще участвам и аз :wink: (пича срещу който играя тренира от 4 години :P :P :P )Още не знам точна дата кога ще се излачи предаването(казва се Спечали ме...) ,знам че премиерата ще е неделя от 8 часа.Пичката дето ме избира (тай де печеля) я познавах от 1 ден :lol:  :lol: малко стенария беше притупан и граничеше с научна фантастика ама екипа беше мнооооо мнооо луд(екипа е на море от лубов) пак да не ви казвам водещата каква луда е-трябва да я видите :P .Ще се излачва в цяла Б-я-имат покритие почти във всички кабелни оператори :roll: Сега ви се е паднало яко шанс да се посмеете на мой гръб(не го изпускайте  :twisted:  :twisted:  :twisted: ) , а пак аз ще се чувствам засрамен в Париж 8)  8)  8) Бичам вааааааа{{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}} :oops:

17.10.04
00:28

Браоооооо вълк поздравявам та братле ;)) като станеш медина звезда само да не ни забравиш
по-здрави и успехи от всичките приятели

17.10.04
00:36

Кво общо има Париж?
Какъв материал?
По коя ТВ?
Какво общо има море от любов?
Какво сте снимали?
Защо сте снимали?
Толкова ми се спи, че нищо не разбрах...

17.10.04
01:16

Мерси емо , както винаги си най-учтив :) A бе vanisher за какво ти е да разбираш лягай и си почивай-нали искаш да ставаш голям и як :wink:  :wink:  :wink:

Вълк, честито, батка! Жив и здрав, телевизионна нинджа да станеш! Арнолд Шварценегер със шамари да биеш! Брус Лий на лицеви опори да учиш! На Стивън Сийгъл ръката зад гърба да извиваш!
Успех :) Радвам се че си се уредил.
На нас от Париж донеси две - три парижанки. Все шса спрайм и ние, бедните, с тях. Нали си на знаеш - такива едри, учтиви, с кожени якета  :lol:
Е, ако заякнеш достатъчно дотогава на мен може да ми донесеш и Айфеловата кула за спомен :)
Вземи кажи нещо повече за твойто предаване. Коя неделя, по коя програма, сутринта или вечерта. Не бъди скромен!
Поздрави!
И пак честито!

17.10.04
12:24

Мерси Зверче :) Аз като казах ,че едрите хора с кожените яките са учтиви ти не ми вярваш 8) Еми и аз още не знам кога точно ще го дават, но със сигрност до 2-3 седмици(без тази неделя) , от ваще софийските СКАТ ако не се лъжа.Ама по добре земи виж в нет-а някой
програма на Тв-тата (предаването се казва Спечели ме )Ще утида на Муулен Рууж(или както се пише :lol: ) и ще проявя закоравял Бг манталитет-ще задигна някои червен фенер :wink:  и ще ти го подаря да те бий женати с него като го намери :twisted:

18.10.04
11:55

Аз си мисля, че най-добре е да ни донесеш снимки от Париж и да ги качиш в сайта, а ние да ти се радваме. Даже ще се фукаме с тебе.  :D А като разбереш подробности за предаването пусни едно съобщение да го гледаме. :D
И тъй като това може би е едно ново начало за теб, желая ти успех!  8)  8)  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1