Креатин + глюкоза

14.10.04
15:24

моля ви кажете как да си направя приемането на тези две съставки : креатин и глюкоза, в смисъл какво количество да поемам на ден ?

Между другото взимам само креатин от 11 дни и не съм почувствал абсолютно нищо.Не знам може от организма да е, а може и да е рано за ефект......

14.10.04
16:28

По принцип приема на двете заедно си е почти задьлжително,защото с приет с прост вьглехидрат се усвоява много по-бьрзо.Не знам на каква схема го приемаш,но би трябвало да имаш ефект от него най-вече в силата :wink:

14.10.04
17:44

ето това ми е начина на приемане на креатина :

5 дни зареждане по 20 грама - прием на 4 части през деня
дни, в които не работя с тежести - по 2,5 грама сутрин и 2,5 грама вечер
дни, в които работя с тежести - 30 мин. преди тренировка и 30 мин. след тренировка по 5 грама.

Интересува ме кога и по колко да приемам глюкозата ?

14.10.04
22:01

едновременно ги приемай около 50г глюкоза на прием , но ако ме питаш карай с вафлите боровец 4х1 за които  съм писал на тоя линк http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1886 все пак зима се задава но все пак ако имаш повече пари  :D

ВН

15.10.04
03:11

Вафла боровец владее....  :roll:

15.10.04
20:56

бах тия вафли чудеса правели

16.10.04
00:48

Вафла “Боровец”
Кашонче 21бр = 2лв (някъде до 2.30 стигат)
Е тва е !

16.10.04
02:51

Стига с тия вафли бе, че ми се доядоха! :) Спомних си навремето аз по колко вафли ядях (и не само вафли)  - тази кутийка по - горе си я изяждах като нищо за един ден :). Та сега се чудя как да чистя излишното :( Ако някой има предразположение към напълняване, да се ограничава със сладкото.

17.10.04
09:49

абе пичове вече 2 седмици го пия креатина и не мога все още да усетя нищо,нито в покачване на маса,нито в залата.И преди си вдигах 70,и сега си ги вдигам ! Кажете ми дали все пак ше получа ефект>
Пия си и глюкоза по 100 гр. на ден !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1