14.10.04
15:24
моля ви кажете как да си направя приемането на тези две съставки : креатин и глюкоза, в смисъл какво количество да поемам на ден ?
Между другото взимам само креатин от 11 дни и не съм почувствал абсолютно нищо.Не знам може от организма да е, а може и да е рано за ефект......
По принцип приема на двете заедно си е почти задьлжително,защото с приет с прост вьглехидрат се усвоява много по-бьрзо.Не знам на каква схема го приемаш,но би трябвало да имаш ефект от него най-вече в силата :wink:
ето това ми е начина на приемане на креатина :
5 дни зареждане по 20 грама - прием на 4 части през деня
дни, в които не работя с тежести - по 2,5 грама сутрин и 2,5 грама вечер
дни, в които работя с тежести - 30 мин. преди тренировка и 30 мин. след тренировка по 5 грама.
Интересува ме кога и по колко да приемам глюкозата ?
едновременно ги приемай около 50г глюкоза на прием , но ако ме питаш карай с вафлите боровец 4х1 за които съм писал на тоя линк http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1886 все пак зима се задава но все пак ако имаш повече пари :D
15.10.04
03:11
Вафла боровец владее.... :roll:
Стига с тия вафли бе, че ми се доядоха! :) Спомних си навремето аз по колко вафли ядях (и не само вафли) - тази кутийка по - горе си я изяждах като нищо за един ден :). Та сега се чудя как да чистя излишното :( Ако някой има предразположение към напълняване, да се ограничава със сладкото.