15.10.04
16:10
аре некои да ми поясни малко 6от сметам да пражим некакав цикал:
1сед-2
2сед-3
3сед-4
4сед-5
5сед-4
6сед-3
7сед-2
та незнам секи ден ли се пие или само като се тренира?И на колко приема се разделя?Кога требва да се по4не карсила и тамоксифена и по колко за тия дози?
Аз сам 68 кг 180 добре ли са дозите за парви цикал?тренирам от 1год.
16.10.04
14:12
абе пич ти незанеш как да го пиеш па ще го почваш.
16.10.04
17:24
sss ее направо незнам вече брато..ай стига с тоя бионабол бе!Ако искаш да се прецакаш - добре ама..
пффф..няма кво да ти обяснявам де...ама първо земи поразгледай малко из форума..има и търсачка! :twisted: поразгледай...точно такива като твоите питания има най-много! :evil:
П.С
А и един съвет от мене..земи се ориентирай към друг стероид ако си решил да зимаш де.. :P
16.10.04
17:51
А бе какви са тея AMATEURS тои незнае за какво се пият протеините и аминокиселините пък щял да взима биоанабол хахахахахахахха :lol:
Аве лице в сайта на bb-team има цяла страница отделена на бионабола, пробвай в търсачката на сайта и ще го намериш.
Waterpolist,мисля,че не е редно да се подиграваш на това,че момчето е начинаещо,така или иначе той е решил да взима стероиди и никаква критика не би го отклонила от тава му решение.
17.10.04
21:44
Ми бионабола не се пие от начинаещ щото е опасен. От напреднал и вече в известна степен адаптирал се към измененията на хормонално равнище също не се пие, защото не струва и напредналия добре го знае.
Ефектът от бионабола е най - калпав и въздушен, ароматизацията - най голяма. Единствното му предимство е, че е най - евтин, но то е поради съставките му и горепосочените му особености.
Спортът според мен се тренира преди всичко с ум и сърце, и така се постигат най - добрите резултати, не със стероиди. Ако не ти стига търпението и упоритостта да продължиш напред и да пробваш пак, значи просто не си за този спорт.
За една година едва ли си пробвал всички възможни трениировъчни и хранителни атаки.
Според мен опитай пак с тренировка. Кажи си какъв е проблема и да се опитаме да помогнем. Не се оставяй липсата на търпение да те докара до стероиди.
А ако пък твърдо си решил да са стероиди си избери нещо друго. Тъпо е заради 20 лв. спестяване да пожертваш 10 години от живота си. 10 години и като чистач в градска тоалетна да започнеш, повече от 20 лв ше изкараш.
Умната. И опитай да си решиш проблема и по алтернативен път. Или поне с друг стероид.
20.10.04
14:47
не бе братле не сам решил на сека цена да правим цикал ма питам 6ото може и да си направим ма наи ного до 20мг.Знам 4е бионабола е наи шибания стероид и има 20000 страни4ни деиствия ма ме страх от инжекции.Ако некои знае нещо по добро ма пак да се пие нека каже.