25.10.06
00:59
Здравейте.
Тренирам от началото на годината.Преди 2 месеца си взех креатин пих го 1 цикал ,но незнам дали моите очаквания бяха големи или креатина не беше толкова скъп и нямах такъв ефект както казват.Сега имам възможност пак да тренирам стриктно и понеже изчетох за всякакви комбинаций от креатини протеини глутамини и т.н. и просто нз какво да вземам защото вече почти не виждам нови постижения без да пия нищо поне не като в първите месеци.Счетох че доста голяма част от вас са минали по моя път и бихте ме посаветвали най-добре какво да правя.
Благодаря предварително.
Вземи си Креатин + глутамин + протеин направи цъкъла и след като ти свърши креатина продължаваш само с протеин или амино ти си реши.Аз те съветвам да си вземеш креатин на П&Б ( казват че бил хубав) или UNIVERSAL глутамим незнам разпитаи какъв да е глутамина а протеин вземи Universal или някой друг хубав разпитаи само да не е Нутрим.Ходи редовно на фитнес пии си тези неща и ефекта ще доиде :wink:
Пий освен креатин
1 аминокиселини-пълен комплекс и не забравяй за аргинина и тези с разклонена верига
2 ZMA-Цинк и магнезий +вит.B6
3 Хром- доставя цялата енергия в мускулите
4 Ванадиев сулфат-подобен на инсулина
5 CLA-мастни киселини - екстра са за качване
6 Трибестан
[quote author=”Чорбар”]Пий освен креатин
1 аминокиселини-пълен комплекс и не забравяй за аргинина и тези с разклонена верига
2 ZMA-Цинк и магнезий +вит.B6
3 Хром- доставя цялата енергия в мускулите
4 Ванадиев сулфат-подобен на инсулина
5 CLA-мастни киселини - екстра са за качване
6 Трибестан
направо му кажи да си бие 7-8 шприца ???? Креатин + глутамин + протеин му е достатъчно мисля аз :wink:
е айде да поспорим...а.....
:) креатин-ок,
глутамина може да са го набави от комплексен препарат с аминокиселини където много по важни са аргинина левцина валина и изолевцина...а относно протеина това е пълно безумие-просто заместител на храна...ако хапва достатъчно няма нужда нито от протеин нито от гейнъри
А как ще си вдигне тестостерона?Би ли му обяснил...без ZMA и Трибестан?
А Ванадиевия сулфат и хрома са най мощните анаболни инсулиностимулиращи минерали...
и колко пари ще даде за всичко???? че тои подобре да нарпави цикъл с Винстрол :lol: :lol: :lol: Ефект ще иам и САМО с креатин глутамин и протеин или амино(по добре аминО)
25.10.06
04:04
zdr. vijdam 4e tuka se obsajda tema za kreatin i protein.I iskam da pitam kak da smesq protein 100% Whey sas glutamin po kolko da slagam ot vsqko i kak da gi piq. 8)
25.10.06
10:06
така значи на мен ми предлагат протеин 100%WHEY и някакво комбинирано креатин глутамин и още нещо не прочетох какво казва се Optimum Nutrition CGT10 тея двете стават ли защото този приятел ги взимаше и не чдеше за да отслябне та питам дали няма да отслабна с тях
25.10.06
10:22
Таурин е другото нещо най - вероятно, или аргинин, но мисля първото ще да е. Няма да сбъркаш ако вземеш тези.
25.10.06
10:28
А ако не ви притеснявам и имате възможност мойе ли да ми предлойите някаква програма за тренировка защото аз по принцип правя 5-6 серий по 12-15 повторения и нз дали е мн правилно
креатин глутамин таурин да това е но според мен по добре отделно да взимаш нещата защото ако искаш да овеличиш дозата на креатина примерно няма как да стане
абе хора човека тренира отскоро а вие правите някакви мега комбинации със суплемунти които на този етап са НЕНУЖНИ. някой предложе и тестостерона да му се вдига! абе писнало ми е от такива недодялани мнения. като даден човек няма прогрес значи нещо му куца в яденето и/или тренировките. нека пие протеин и да инвестира повече пари в качествена храна - телешко и яйца. да увеличи калориите и да прави 6-8 повторения, кви са тия 12-14 да не става лекоатлет?!
моят съвет- по малко повтерения, по тежко, повече калории, протеин на прах , почни да пробваш нови системи и тренировъчни техники.
25.10.06
19:27
[quote author=“RAMBO”]абе хора човека тренира отскоро а вие правите някакви мега комбинации със суплемунти които на този етап са НЕНУЖНИ. някой предложе и тестостерона да му се вдига! абе писнало ми е от такива недодялани мнения. като даден човек няма прогрес значи нещо му куца в яденето и/или тренировките. нека пие протеин и да инвестира повече пари в качествена храна - телешко и яйца. да увеличи калориите и да прави 6-8 повторения, кви са тия 12-14 да не става лекоатлет?!
моят съвет- по малко повтерения, по тежко, повече калории, протеин на прах , почни да пробваш нови системи и тренировъчни техники.
mersi ;)
31.10.06
18:34
a значи аз искам да качвам с по малко повторения и по-тежко ще стане ли ?
31.10.06
18:42
Гледай сега няма “програма за маса”...такова нещо няма просто ...квото и да правиш зависи кво ядеш.Затова просто яж много...а относно тренировките е мн просто-мускулът расте когато се напомпа с кръв-няма ли напомпване->няма и растеж!Гледай на всяка серия да помпаш мускулите-може да е с 8 повторения,може и с 12 да е.Недей да мислиш че ако правиш 8 ще натрупаш огромни мускули,а ако правиш по 12 ще има само релеф...прави толкова че да се напомпаш.Прави си сметката че може най-великият билдър Рони Колман не прави по-малко от 12 повторения на серия!...аиде успех пич
хората ти го казаха по малко повторения пове4е кила и става далаверата.успех
31.10.06
23:05
Мерси пичове . Айде отивам да ставам як :) 8)
Айде бе!? сигурен ли си?! напомпването ПРЕДРАЗПОЛАГА към по добро захранване на мускула с хранителни вещества и хормони, което значително подобрява възстановяването и оттам разтежа. но то НЕ Е само по себе си основен индикатор за мускулен разтеж. експериментално е доказано, че диапазона на повторения м/у 5 и 8 е най-подходящ за качване обеми на скелетната мускулатура при нормален атлет. Рони Колман - НЕ Е нормален атлет. недеите взимате за пример такива хора, той е на съвсем друго ниво.
01.11.06
12:29
Добре аз ти казвам какво съм чел и какво съм наблюдавал по мен...и ако ми твърдиш че без да се напомпам на тренировката на следващия ден ще съм пораснал дори и малко....no comment..
01.11.06
12:37
[quote author=“venkata2”]Здравейте.
Тренирам от началото на годината.Преди 2 месеца си взех креатин пих го 1 цикал ,но незнам дали моите очаквания бяха големи или креатина не беше толкова скъп и нямах такъв ефект както казват.Сега имам възможност пак да тренирам стриктно и понеже изчетох за всякакви комбинаций от креатини протеини глутамини и т.н. и просто нз какво да вземам защото вече почти не виждам нови постижения без да пия нищо поне не като в първите месеци.Счетох че доста голяма част от вас са минали по моя път и бихте ме посаветвали най-добре какво да правя.
Благодаря предварително.
Пич , имаш някаква грешка някъде или в тренировката или във храната .
Щом стоиш на едно място значе някъде нещо не е както трябва . :wink: