Търся съвет за тренировка

25.10.06
11:23

Здравейте на 17 години съм. Тежа 64 кг и съм висок 182 см. Спортувам 3-4 пъти седмично по 4 часа. Започнах да тренирам от известно време в къщи ( лицеви опори, коремни преси ) има видим резултат но не е нещо особено. Искам главно да увелича малко бицепса и трисепса, релефен корем, гръб, стегнато тяло и добра физическа форма. Нямам амбеция да ставам култорист или особено як и напомпан. Искам повече атлетическа визия.
Препоръчайте ми тренировка за вкъщи (нямам уреди) с която мога да постигна нещо. Разполагам с 2-3 часа 5 дни в седмицата за тренировка. Твърдо съм решил да не ползвам никакви добавки - дори и протеин.
Предварително благодаря на отзовалите се.

25.10.06
11:49

За добавките - няма лошо, никой не е казал, че са задължителни, но само с лицеви, набирания и коремни, надали ще постигнеш атлетична визия, най-много да станеш по-релефен ли де да знам, от описанието ти, изглежда да си доста слабичък.

25.10.06
11:53

Добре за релефа поне какво да направя - някакви по специални упражнения или начина им на изпълнение?

25.10.06
12:22

[quote author=“jumpman”]Добре за релефа поне какво да направя - някакви по специални упражнения или начина им на изпълнение?

Релеф = добре развити мускули + нисък процент мазнини.
Не съществуват специални упражнения за релеф.

Релеф се прави с диета, а не само с тренировки.

FO

19.11.06
01:40

колкото и да си из4истен за основа ти трябва мускул които в последствие да орелефиш :) .а с коремни преси и лицеви това е трудно постижимо.

DY

25.11.06
13:19

[quote author=“jumpman”]Здравейте на 17 години съм. Тежа 64 кг и съм висок 182 см. Спортувам 3-4 пъти седмично по 4 часа. Започнах да тренирам от известно време в къщи ( лицеви опори, коремни преси ) има видим резултат но не е нещо особено. Искам главно да увелича малко бицепса и трисепса, релефен корем, гръб, стегнато тяло и добра физическа форма. Нямам амбеция да ставам култорист или особено як и напомпан. Искам повече атлетическа визия.
Препоръчайте ми тренировка за вкъщи (нямам уреди) с която мога да постигна нещо. Разполагам с 2-3 часа 5 дни в седмицата за тренировка. Твърдо съм решил да не ползвам никакви добавки - дори и протеин.
Предварително благодаря на отзовалите се.

3-4 пъти седнично тренировка, всяка по 4 часа? Това плюс лицеви в къщи или тях ги правиш толкова време? Доста време отделяш за спорт! Какво тренираш точно? Обясни, за да може да ти се отговори

25.11.06
14:00

Аз ти предлагам да започнеш да тренираш толкова сериозно гимнастика. Не случайно още в древна гърция атлетите от малки са я тренирали.

25.11.06
21:10

Да - с много труд - това е отговора !
един лост добре ще ти дойде, че само с лицеви опори нищо няма да направиш
Също така тренирай цялото тяло не само отделни групи

NE

25.11.06
21:21

Хмм, без дъмбели мн трудно. За около 100лв. може да си вземеш лостчета с доста тежести, и ако си запален и амбицирам само въображението ти може да те спре. 1000 упр. може да си измислиш да всички важни муск. групи . Успех...

25.11.06
22:07

1/ Какво значи по 4 часа? Едната треноровка ли? Ако е така в сериозна грешка си.

2/ Ставането як и напомпан, с други думи ‘жуотну’ не се става толкова лесно, нито толкова бързо колкото си мислиш. Просто няма смисъл да делиш треноровките на : трен. за едър рогят добитук и за хора които искат да постигнат прилична форма. И в двата случая се прави едно и също нещо като база на трен.

25.11.06
22:54

[quote author=“tpd”]2/ Ставането як и напомпан, с други думи ‘жуотну’ не се става толкова лесно, нито толкова бързо колкото си мислиш. Просто няма смисъл да делиш треноровките на : трен. за едър рогят добитук и за хора които искат да постигнат прилична форма.

абсолятно вярно. Нагледал съм се на хора , които преди да започнат да ги тренирам заявяват: “Аз не искам ставам мноо як и напомпан..” все едно това става за няколко дена. а това става за години! и даже 90% от тези които го постигат го правят с помоща на медикаменти.

26.11.06
19:47

НА тоя свят нищо не идва даром .. отиваш в залата и почваш да тренираш като куче и след 1 годинаа ще си видиш резултатите.
ако имаш някакви снимки ги пости за да ти се даде по конкретна насока

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1