Treniram ot 5 godini i sam vzimal steroidi.predi 1 godina zapo4nax da vzimam.Imax golqm zastoi i tova me podrazni.Ne sam vzel koi znae kolko no mi se otrazi dobre.Sega sam s 47 raka i pri tova dosta iz4istena,a sam 88 kg.Dobre izglejdam i sam dovolen.Bil sam si retabolil.Ina4e sam postoqnno s proteinite i aminokiselinite.Vzimam i kreatin.tova e koeto moga da kaga,a 6to se otnasq do steroidite da vzima koito iska az vzex i sam dovolen.
Аз не взимам. Нямам цели, които да оправдаят приема на стероиди. Целите са ми по - скоро обща физическа форма и сила, отколкото екстремална маса, а за целта не ми трябват стероиди. Никога не съм изпитвал и желание да употребявам. 8)
11.10.04
22:39
sled sisitema s omnadren i bionabol sam chuval che tqloto spiralo da proizvejda testosteron.ako e taka s kakvi medikamenti moje da go nakaram da si go proizvejda samo.i da te pitam ima li nqkakav nachin da ne spadneme ot vodata koqto sme zadarjali.i kakav e tozi preparat liv-52 ili ne6to ot sorta :idea: :?: :?: :?:
12.10.04
23:44
Ами производството на тестостерон , може да го засилиш точно като спреш медикаментите, за какво да го засилваш отвън , като точно това допринася, за спирането на производството от организма
стан
14.10.04
12:42
Аз досега не съм взимал стероиди, тренирам от 2години(сега съм на 17) тежа 73кг и сега на скоро си поръчах Oxandrolone (anavar), до сега съм пил само хранителни добавки. Този стероид го поръчах защото е най-безвреден и скъп от оралните. Ако някой знае как да го приемам, някакъв цикъл само да не е в комбинация с други стероиди PLS да пише защото не съм запознат много с приемането на стероиди.
04.11.04
18:10
Hora da si priznaia vzimal sum steroidi.
I kak da ne vzimash ,gledash kak hora koito trenirat kato teb narastvat pogolovno i si kazvash abe az da ne sum niakakav izrod che da nemoga.
Naistina efekta e ogromen i naistina moje da te nakara dulgo vreme da ne spirash himiiata.
Moia suvet e sprete ia ,ne ia vzimaite .Ako iskate da vidite che mojete probvaite 1-2 cikala kolkoto da se ubedite kak se stava iak ,no dotuk.
Posle nachisto sus kachestvena hrana ,protein i amino moje da postignete pochti sushtite rezultati (naistina pochti :)) no bez tia vsichki stranichni efekti .
Aide sus zdrave
Пиши на кирилица. :) Гледам, че вече ти е правена забележка.
:? Mr_Muskul
Аз взимах стероиди,но всичко беше една голяма грешка.Тогава не тренирах сериозно,нямах диета,нямах информация.Не постигнах нищо.Сега тренирам от 2 месеца сериозно,чета книги,не взимам стероиди и имам задоволителни резултати.Засега не мисля да взимам отново лаина като бионабол,ако 6те взимам някога ще взимам качествени стероиди и няма да правя цикли от първи януари до 31 декември.Но все още смятам, че нямам необходимата информация и опит,за да използвам стероиди,въпреки, че знам доста неща.
Моd. edit D3BEP: По принцип избягвам забележки в темите, правя ги съобразно правилата с лично съобщение. Но в тази тема е станало навик, има и вече отправени забележки. Хора, моля, пишете на кирилица и внимавайте за правописа. Това мнение беше супер нечетливо.
Не сме учители по литература.
08.11.04
23:40
vsi4ko s vremeto si sa kazali horata ,ako nqkoi e re6il da vzeme nikoi ne moje da go spre.Drugo e oba4e da znae6 koga i kak ?
Незнам дали прочетахте личното съобщение, което ви пратих, но ако следващото ви съобщение е на латиница ще бъда принуден да го изтрия.
Mr_Muskul