trenirovka za ruce?

Темата е заключена.

27.02.04
20:34

Posledniq put kogato pravih rucete(v ponedelnik) napravih ob6to 10 uprajneniq za biceps i triceps i pretovarih rukata i sega mi e po malka s 1 sm !Hubavo li e kogato po4na da piq himiata da treniram po tozi na4in!Ako ne ako moje nqkva primerna da mi kajete kato za men?MERSI!

27.02.04
20:47

Еми гледай сега...значи бицепса и трицепса са малки мускулни групи които не трябва да се пренатоварват каквато и химия да пиеш.
Първото, за всеки мускул му трябва 2-4 дена пъла почивка, за  да се въстанови..мускулът се гради и расте докато си почива!!!
Второто, не прави повече от 3-4 упражнения за мускул, за да не го претоварваш, защото може да се получи обратен ефект, т.е. може да орелефиш и мускулът ти да стане малък но релефен , но лично аз се съмнявам да искаш това?!
За маса прав само базовите опражения и накрая гледай да се напомпаш на макс. с някое упражнение. Значи гледаи да правиш бицепс и трицепс веднъж или макцимум два пъти седмично.

П.С. Това че ти е паднал с един сантиметър е супер условно, защото след трнировката бицепса е най-голям, както и на следващия ден. На втория ден след тренировка той е най-малък и чак 3-4 ден вече е с нормален размер. Така че си прави сметка кога го мериш и не се безпокой....само ме послушай за тренировките и не претоварвай малките мускулни групи !!!

KO

03.03.04
11:16

[quote author=“BILDERA_”]Posledniq put kogato pravih rucete(v ponedelnik) napravih ob6to 10 uprajneniq za biceps i triceps i pretovarih rukata i sega mi e po malka s 1 sm !Hubavo li e kogato po4na da piq himiata da treniram po tozi na4in!Ako ne ako moje nqkva primerna da mi kajete kato za men?MERSI!

zna4i pri racete sa6to e hubavo promqna na trenirovkata za po gole stes na muskolite zna4i prai edin den samo za race biceps i triceps moje vav super serii moje i normalno po 3 serii zavisi kolko vreme trenira6 davaite pove4e informacia za sembesi

03.03.04
11:20

da naistina bi bilo dobre da pishete ot kolko vreme trenirate kolko KG ste, kolko ste bili, ryst, ryka

GY

03.03.04
11:46

axax kak moje 10 serii triceps Biceps ? max po 3-4 uprajneniq ! i za kakva himiq govori6 ? ako vika6 na Protein-a i Creatin-a i L-carnitina i ... t.n. tfa ne e himiq ;}

19.08.10
11:35

axax kak moje 10 serii triceps Biceps ? max po 3-4 uprajneniq ! i za kakva himiq govori6 ? ako vika6 na Protein-a i Creatin-a i L-carnitina i ... t.n. tfa ne e himiq ;}

suglase sum s teb ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1