27.02.04
20:34
Posledniq put kogato pravih rucete(v ponedelnik) napravih ob6to 10 uprajneniq za biceps i triceps i pretovarih rukata i sega mi e po malka s 1 sm !Hubavo li e kogato po4na da piq himiata da treniram po tozi na4in!Ako ne ako moje nqkva primerna da mi kajete kato za men?MERSI!
Еми гледай сега...значи бицепса и трицепса са малки мускулни групи които не трябва да се пренатоварват каквато и химия да пиеш.
Първото, за всеки мускул му трябва 2-4 дена пъла почивка, за да се въстанови..мускулът се гради и расте докато си почива!!!
Второто, не прави повече от 3-4 упражнения за мускул, за да не го претоварваш, защото може да се получи обратен ефект, т.е. може да орелефиш и мускулът ти да стане малък но релефен , но лично аз се съмнявам да искаш това?!
За маса прав само базовите опражения и накрая гледай да се напомпаш на макс. с някое упражнение. Значи гледаи да правиш бицепс и трицепс веднъж или макцимум два пъти седмично.
П.С. Това че ти е паднал с един сантиметър е супер условно, защото след трнировката бицепса е най-голям, както и на следващия ден. На втория ден след тренировка той е най-малък и чак 3-4 ден вече е с нормален размер. Така че си прави сметка кога го мериш и не се безпокой....само ме послушай за тренировките и не претоварвай малките мускулни групи !!!
03.03.04
11:16
zna4i pri racete sa6to e hubavo promqna na trenirovkata za po gole stes na muskolite zna4i prai edin den samo za race biceps i triceps moje vav super serii moje i normalno po 3 serii zavisi kolko vreme trenira6 davaite pove4e informacia za sembesi
da naistina bi bilo dobre da pishete ot kolko vreme trenirate kolko KG ste, kolko ste bili, ryst, ryka
03.03.04
11:46
axax kak moje 10 serii triceps Biceps ? max po 3-4 uprajneniq ! i za kakva himiq govori6 ? ako vika6 na Protein-a i Creatin-a i L-carnitina i ... t.n. tfa ne e himiq ;}