24.10.06
12:17
Здр!Висок съм 1.79 тежа 65 кг.Тренирам от 2 месеца.Искам да постигна релеф.Натрупах некаква ММ на НВД съм.На фитнес съм 3 пъти седмично на още 2 тренировки още и във къщи 10х30 коремни преси 5х20 лицеви,упражнения с дъмбели и др.Кажете да чакам ли резултати и ано да кога?
24.10.06
12:56
rezultat opredeleno shte ima vqrvai v tova.za relef kogato trenirash v zalata pravi poveche povtoreniq s po malki tejesti.prodaljavai s koremnite presi i licevi opori.razgledai trenirovachnite programi v saita,tam ima dobri programi.
Петко К - кирилица?!
24.10.06
14:14
хахаха при тоя стаж за кво ти е релеф като искаш да се уформиш не е нужно да даваш пари за фитнес отижаш някаде кадето има успоредки и лостове и се набираи там ще се уформиш доста барзо НО НЯМА ДА ИМАШ почти никакав обем :)
пак и сега идва зима и според мен е период за маса самото тяло се подготвя за зимния период и сега се качва лесно лятото се урелефяваи :) тогава се сваля лесно
ква мусколана маса си натрупал за 2 месеца я си кажи мерките :)
[quote author=“Loc_Dog”]Здр!Висок съм 1.79 тежа 65 кг.Тренирам от 2 месеца.Искам да постигна релеф.Натрупах некаква ММ на НВД съм.На фитнес съм 3 пъти седмично на още 2 тренировки още и във къщи 10х30 коремни преси 5х20 лицеви,упражнения с дъмбели и др.Кажете да чакам ли резултати и ано да кога?
Какъв релеф бе ,човек с тия 65 кила.За 2 месеца няма да усетиш кой знае какво било то релеф или ММ.Продължавай да тренираш за ММ и махни тия лицеви в почивните дни,че ще се изгубиш
24.10.06
15:08
Трябва ти още доста маса за да имаш релеф. Прави нещата последователно. Не бързай, постоянство и пак постоянство.
24.10.06
15:13
Пич ти нещто бъзикаш ли са и ли к`во .
К`ъв релеф при тези 65кг. на 1.79 вис. :shock:
И с тоя стаж от 2 мес. ти си още начинаещ и си много слаб първо яко ММ и после ша видим к`во щта правим. :D
24.10.06
15:59
ако толкова иска релеф да ходи да се набира на някои лостове няма смисал да дава пари за фитнес
24.10.06
16:55
Ми то имаше един BANI4KO дето правеше едва ,едва едно набиране на лосчетата в близката детска градина. :D
25.10.06
18:23
хехех с времето мускола свиква и след 2-3 седмици може да почне да си прави спокоино набиранки не е казано че от парвия път тря да напраи 10 или повече с времето сичко става но се пак ако иска яко релеф аз му предлагам да ходи да се набира на лостове за 2-3 месеца можеш да се уформи мн яко
26.10.06
17:37
ем аз лост си имам вкъщи :D тъй че не е проблем Мерси! :D
26.10.06
19:21
само лост може данети сварщи работа трябва ти и успоредка за кофички
11.11.06
16:28
За релеф на бицеспса мога да ти кажа следния номер : Хвани някво дъмбелче или гиричка дето е max 5 кила и прави серийки от по 200 и нагоре повторения в зависимост от килата .
Личен съвет обаче . . . с набирания и подобни серийки няма да станеш много голям . . . по-скоро ще изглеждаш леко мършавичък . . . Аз предпочитам да си изградя обема , а после вече да му придам форма .
13.11.06
19:16
[quote author=“chevan”]За релеф на бицеспса мога да ти кажа следния номер : Хвани някво дъмбелче или гиричка дето е max 5 кила и прави серийки от по 200 и нагоре повторения в зависимост от килата .
Личен съвет обаче . . . с набирания и подобни серийки няма да станеш много голям . . . по-скоро ще изглеждаш леко мършавичък . . . Аз предпочитам да си изградя обема , а после вече да му придам форма .
Хаха, да бе, вярваш си ?
14.11.06
11:25
Ха,ха,ха ти при тия кг ако не си релефен незнам кога ще си и при тоя стаж нема как да стане за 2 месеца.