27.02.04
20:31
Az pak bqh pital za nqkakva programa dokato pia metana za okolo 2 meseca! Imah predlojenie za trenirovka :ponedelnik - grub,biceps vtornik - ramo,triceps srqda-po4ivka 4etvartak - gurdi petak - biceps,triceps!!! I sega se kolebaq koia da izbera ot dvete kato drugata e : ponedelnik - gurdi,predno i sredno ramo ; vtornik-biceps,triceps ; srqda - grub,zadno ramo ; 4etvartak- gurdi,predno i sredno ramo,petak biceps,triceps ; subota - grub,zadno ramo i nedelq po4ivka!??? koia da izbera ot dvete ili da gi reduvam i ot koia mislite 4e 6te ka4a pove4e na rukata kato tq mi vurvi nai slabo!???
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:09.
ponedelnik - gyrdi trapec
vtornik - po4ivka
sriada - biceps triceps
4etvyrtyk - po4ivka
petyk - gryb ramo
sybota - biceps triceps
nedelia - po4ivka
Az treniram takai sym dosta dowolen ako iskash mojesh da vzaimstvash ot moita programa (az sym ia izmislial :P ) da vidish pri tebe kak shte deistva
a ot kolko vreme trenirash i na kolko si godini che shte piesh metan ?!?!?!?!?
Ni6to ne si pisal za krakata? Ako misli6, 4e ne sa vajni 6te ostane6 mnogo lo6o iznenadan sled godinka dve. Za6to ne pravi6 bizepsa zaedno s gurdite, a tricepsa da go kombinira6 s kraka. (drugoto e grub i ramo)
I kakvo si se vmania4il s toia metan. Da ne misli6, 4e 6te stane6 herkules za 2 meseja? Ako be6e taka vsi4ki 6tiaha da sa jivotni. Ti si znae6 de…
ne znam to4no kakvo to4no e metanyt no si mislia che anabolni steroidi triabavd a se vzimat sled 23-24 kogato veche hormonalniat balans e na lice i ne se razvivat niakkvi hormoni i shte gi precaash dosta…
+tova po dobre trenirai 1-2 godini s dobavki i sled tva 2rata 3tata godina mini na po silno neshto !
moito mnenie!
Абе 2 пъти в седмица бицепс и трицепс не ми харесва много.Особено след като докато си в цикъл трябва да се товариш на 100% и да тренираш яко ми се струва,че ще трябва да им дадеш почивка като на другите мускули.
Съветвам те последния ден от седмицата вместо тях да сложиш крака.
Taq programa za 2pati biceps i trcaps q bqh pisal na nqkoikato primerna .tq po princip e kato imash izotawashti grupi.Wse pak ot opit glawa ne boli :wink:
02.03.04
22:37
absoliutno nikakaf smisal nqma ot 6 dni trenirovka ! samo se prenanovarva6 i gori6 muskuli ! V slu4aq ! moje6 da trenira6 Prez den ! Ponedelnik; Srqda; Petak; Nedelq; Vtornik; 4etvartak; sabota; ponedelnik;.... ili pak samo tri dni v sedmicata ! Ponedelnik srqda i petak kato gledai sabota i nedelq da sa ti kato po4ivka ! :}}} :shock: