6 dni trenirovka?

Темата е заключена.

27.02.04
20:31

Az pak bqh pital za nqkakva programa dokato pia metana za okolo 2 meseca! Imah predlojenie za trenirovka :ponedelnik - grub,biceps vtornik - ramo,triceps srqda-po4ivka 4etvartak - gurdi   petak - biceps,triceps!!! I sega se kolebaq koia da izbera ot dvete kato drugata e : ponedelnik - gurdi,predno i sredno ramo ; vtornik-biceps,triceps ; srqda - grub,zadno ramo ; 4etvartak- gurdi,predno i sredno ramo,petak biceps,triceps ; subota - grub,zadno ramo i nedelq po4ivka!??? koia da izbera ot dvete ili da gi reduvam i ot koia mislite 4e 6te ka4a pove4e na rukata kato tq mi vurvi nai slabo!???

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:09.

27.02.04
20:49

ponedelnik - gyrdi trapec
vtornik - po4ivka
sriada - biceps triceps
4etvyrtyk - po4ivka
petyk - gryb ramo
sybota - biceps triceps
nedelia - po4ivka

Az treniram takai sym dosta dowolen ako iskash mojesh da vzaimstvash ot moita programa (az sym ia izmislial :P ) da vidish pri tebe kak shte deistva

a ot kolko vreme trenirash i na kolko si godini che shte piesh metan ?!?!?!?!?

27.02.04
20:59

Ni6to ne si pisal za krakata? Ako misli6, 4e ne sa vajni 6te ostane6 mnogo lo6o iznenadan sled godinka dve. Za6to ne pravi6 bizepsa zaedno s gurdite, a tricepsa da go kombinira6 s kraka. (drugoto e grub i ramo)
I kakvo si se vmania4il s toia metan. Da ne misli6, 4e 6te stane6 herkules za 2 meseja? Ako be6e taka vsi4ki 6tiaha da sa jivotni. Ti si znae6 de…

27.02.04
23:11

ne znam to4no kakvo to4no e metanyt no si mislia che anabolni steroidi triabavd a se vzimat sled 23-24 kogato veche hormonalniat balans e na lice i ne se razvivat niakkvi hormoni i shte gi precaash dosta…

+tova po dobre trenirai 1-2 godini s dobavki i sled tva 2rata 3tata godina mini na po silno neshto !

moito mnenie!

28.02.04
22:09

Абе 2 пъти в седмица бицепс и трицепс не ми харесва много.Особено след като докато си в цикъл трябва да се товариш на 100% и да тренираш яко ми се струва,че ще трябва да им дадеш почивка като на другите мускули.
Съветвам те последния ден от седмицата вместо тях да сложиш крака.

01.03.04
12:55

Taq programa za 2pati biceps i trcaps q bqh pisal na nqkoikato primerna .tq po princip e kato imash izotawashti grupi.Wse pak ot opit glawa ne boli :wink:

GY

02.03.04
22:37

absoliutno nikakaf smisal nqma ot 6 dni trenirovka ! samo se prenanovarva6 i gori6 muskuli ! V slu4aq ! moje6 da trenira6 Prez den ! Ponedelnik; Srqda; Petak; Nedelq; Vtornik; 4etvartak; sabota; ponedelnik;.... ili pak samo tri dni v sedmicata ! Ponedelnik srqda i petak kato gledai sabota i nedelq da sa ti kato po4ivka ! :}}} :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1