12.05.04
01:12
Cikala e s bionabol i zapo4va taka: 1-10mg,2-20,3-25,4-30,5-30,6-30,7-25,8-20,9-10.Blagodq predvaritelno.
12.05.04
12:35
Spored men cikala e dobar samo 4e trqbva da zimash i protektori kato CARSIL i LIF 52 ...
13.05.04
13:22
Ами моето мнение е, че това е общо приета пирамидална схема за прием на бионабол! Недей да очакваш да качиш много от нея, но след като си я започнал трябва да знаеш, че имаш нужда и от голям прием на белтъчини т.е. протеин имаче ефекта е нулев ще качиш малко сила и с това ще си останеш! За по-добър ефект пий протеин приблизително към два грама протеин на телесно тегло вече ако имаш и по-голями финансови възможности можеш да го комбинираш и с аминокиселини и креатин освен протеина това е единствения начин да имаш добри резултати от бионабола!
Успех!
А ве брато аз тренирам вече почти година и искам да постигна по голям ефект , както видим така и ватрешен (сила) ся тоя цикал дето си го оставил гледам 4е не е лош ама аз не сам много в час с тия неща и не ги разбирам.Надахал сам се и аз ся да взимам БИАНАБОЛ но тия цикал кво значи примерно ся както си написал 1-10mg .... тва кво значи първата седмица секи ден по 10mg или само на тренировка или пук 1 ден 10mg и т.н. Ще ми обясниш ли кои дни и по колко да взимам и с кво да го комбинирам :D аи чакам отговора ти брато :) :lol: 8)
надахалия се за бионабол тва не е вълшебното хапче аре като си газар надахай се и си земи Винстрол фарляш се на един от най вредните и най евтини анаболни стероиди кво всички зеха да зимат бионабол като ше се зобите го правете качествено със 150 лева а не с 5 лева за бионабол а и 150 лева не е горната граница за сериозен цикъл със сериозни резултати трябват 300-400 лв и още повече на месец за храна тва ващо е смешно с 5 лева да си мислите че ще станете много яки и че ще си живеете спокойно до 30години
Подкрепям напално Ant-X!!!Като 6те правите не6то,го правете както трябва.Кви са тия бионаболи.Като искате да zобите поне не го правете с такива лаина.