Разлика в гърдите

19.10.04
12:55

Значи установих, че имам следния проблем- вътрешната част на дясната ми гърда е по-слабо развита от тази на лявата(това едва ли е нормално):? Иначе външната част ми върви супер много.Имате ли няква идея как мога да ги изравня, щото аз нямам  :(

MA

19.10.04
16:21

зна4и и един мои приятел има същия проблем.
ако някои знае да каже да мога да му го предам

19.10.04
18:54

И аз го имам същия проблем.Само че може би това е нормално шот приметно на жените лявата гъда им е по-голяма от дяаната.Така че и при мъжете може да е така. :)

19.10.04
22:54

Хехе, блъскай повече за канала, се оправат. Предпочитай дъмбелите.

OH

20.10.04
10:18

Що да не е нормално, бе? И на мен дясната ми е по-голяма от другата, тая разлика само аз си я виждам, но я има. Мисля че не е нещо страшно, но ако може да се оправи някак мнения са добре дошли.

20.10.04
22:25

а аз да те попитам има ли нещо в човешкото тяло, което да е абсолютно съвършенно и еднакаво. например ресците ти в устата да не са абсолютно едни и същи или пък зърната на гърдите?!!?
и на мен лявата ми гърда е по-голяма, не се притеснявай от това.

LA

21.12.04
19:19

аз пък имам нещо като кухина на едната гърда.Иначе си го харесвам,тва ми е най-развитата група.Ама значи направо ребро напипвам!Като ги стегна се получава нещо такова  дясна |) лява  /

21.12.04
19:24

Ако се тренира изоставащата с дъмбел с повече натоварване (тежест,повторения) да се натрупа цялостно маса дали няма да прикрие този ефект

LA

21.12.04
22:53

не ,разбираш ли, просто няма мускулни влакна там!Ше го снимам и ше го кача някаде

22.12.04
00:56

[quote author=“largozol”]не ,разбираш ли, просто няма мускулни влакна там!Ше го снимам и ше го кача някаде

Като снимаш ще разбера но трябва да е нещо генетично и ако е така няма оправия пич

BA

22.12.04
18:08

абе може да си е от генетиката ти която за съжаление не можеш да оправиш или промениш, но според мен папкаи повечко да имаш маса която да разпределиш :) и ако са по големи гърдите ти то няма да се забелязва и между другото както казаха готе флайса много помага ;)

22.12.04
18:32

Няма флайс нищо няма да стане щом казва че “Няма влакна” което е доста чудно но с маскировка надали ще стане

25.02.05
22:22

Еми то и един мой приятел има същия проблем.
Според мен при теб едва ли се забелязва толкова много.
Може би просто си си го въобразил.
Трудно може да се коригира, защото гърдите са голям мускул. Не е като да си изравниш едната ръка с другата.
Препоръчвам ти да наблягаш на дъмпелите!

25.02.05
22:38

Абе това не е нормално, обаче е толкова често срещано, че... на кой му пука :) При жените го има същото, чесно казано, дори е по-зле, ама това под секрет. :P
Такава асиметрия всеки я има... под една или друга форма.
При мен гърдите... те и без това не са толкова големи, че да забелязвам диспропорция, обаче плочките ми са разположени, все едно че пиян майстор ги е лепил :P :lol:
К’ во да праиш такъв е живота. :)
За гърдите, мисля, че с натоварване и оформяне на проблемната може да се оправи, но много играчка за нищо излиза накрая... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1