29.10.06
00:17
Тренирам 4 месеца и половина за начинаещ се вода нали ?
И може ли да вида според месеците какъв може да е стажа ти ? :twisted:
29.10.06
00:25
[quote author=“The_Duke”]Тренирам 4 месеца и половина за начинаещ се вода нали ?
ХЕхех егати темата :shock:
На първия въпрос - да, начинаещ си.
На втория - колкото месеца, толкова ти е стажа.
29.10.06
00:27
[quote author=“The_Duke”]Тренирам 4 месеца и половина за начинаещ се вода нали ?
Според месеците не може да се определи на какво ниво си. Защото може и да си тренирал здраво, а може и да си си губил времето, нали? А и зависи колко си постигнал за тези месеци...
:oops: соркам ... не имаше .. на едно място според месеците ... за какъв се водиш .. напреднал; средно напреднал .... и т.н. :wink: благодаря все пак ... не мисля че съм си губил времето .. във доста добра форма съм :)
29.10.06
00:34
Това място е в сайта. :arrow:
Тренировъчният стаж се дели най-общо на три групи: - тренировъчен стаж до 6 месеца (начинаещи) - тренировъчен стаж от 6 месеца до 2 години (средно напреднали) - тренировъчен стаж над 2 години (напреднали).
Това е доста обективно обаче.
[quote author=“boxerg”]Това място е в сайта. :arrow:
Тренировъчният стаж се дели най-общо на три групи: - тренировъчен стаж до 6 месеца (начинаещи) - тренировъчен стаж от 6 месеца до 2 години (средно напреднали) - тренировъчен стаж над 2 години (напреднали).
ааа същото благодаря boxerg :wink:
29.10.06
00:36
Вероятно субективно искаш да кажеш. :wink:
29.10.06
00:37
[quote author=“Sportex”][quote author=“boxerg”]Това място е в сайта. :arrow:
Вероятно субективно искаш да кажеш. :wink:
Точно се замислих преди да пиша субективно или обективно и реших второто. Той човека си е написал “най - общо” ама... :)
Аз пък бях чул че до 3 години се водиш начинаещ :?
[quote author=“topDevil”]Съжалявам ама супер комплексарски въпрос ;)
Така ли ? не мисля че ... имам някакъв комплекс ... просто питам, защото в разни тренировачни програми, някой упражнения пише за напреднали ... и така ... доста хитра изцепка :x
29.10.06
11:23
Аз със 4 годинки по залите съм към юноши старша възраст май. Точно пък и съм на 20 години :D