Лекарство за Астма...?!

Темата е заключена.

28.10.06
19:07

Един приятел ми разказа ония ден за някакво лекарство за астма ( мн сложно име, не беше инхалатор :) ) което помага за отварянето на дробовете, поемане по-голямо количество кислород. Когато се предозира обаче е по-интересно. Дава странични ефекти като по-лесно качване на килограми. Някой чувал ли е за подобно нещо?

IN

28.10.06
19:55

Нито става дума за кленбутерола нито има друг форум... :wink:

28.10.06
20:32

Точно за Кленбутерола идва реч...

JI

29.10.06
23:57

ем да келмбутерола е той освен за асма е и бета 2 блокер . Демек спира катаболизма от там и качването на килограми .

30.10.06
08:14

Не само,той разширява дихателните тръби => влиза повече въздух =>гориш повече мазнини...Затова съчетан с кардио и Л-Карнитин ще има 4-но по-голям ефект,отколкото само с карнитин и кардио.

30.10.06
08:53

последно? мене ми бяха казали да го взимам при ВВД и тренировъчна програма за качване  :?:

30.10.06
09:27

У(о)рбазон??? Само не го взимай туко така. Той е течен(боцка се), аз съм го приемал по здравословни проблеми и сега жестоко съжелявам.

30.10.06
15:47

не не не, не е боцкане, съвсем лесно се приема и нямаше негативни отзиви за него, предполагам че не е У(о)рбазон.

HE

30.10.06
17:15

на темата не и е мястото в този форума - да не се повтаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1