Много благодаряа за савета , но дали да не-поизчакам (поне с тестените продукти) докато не достигма нужните ми килограми. За слатко и газирано неискам и да помислям.
Знам трябва да яам увесени ядки и черен хляб , но още ме е страх да неиспусна ФРОНТА :cry: ,да в тях има полезни витамини .
За плодовете няма проблем (хубав урок ми даде), но как да го кажа ,сам сьм само АЗ;ЩТАНГИТЕ и ИНТЕРНЕТ , като удавник за сламка сьм се хванал :( .
Безкраини благодаря за савта :D , но ще трябва да прочета още доста докато схвана приципа ХРАНЕНЕ,ТРЕНИРОВК,ВЬСТАНОВЯВАНЕ.
Благодаря за което много мерси !!! :D :D :D
P.S.
Бьрзаи бавно , нищто нестава с щтракаване на прьсти .
Исками се много и сам но сам вьоражен с тьпение :lol: .
12.09.04
21:17
imam amerikanski fat burnuri s otli4no ka4estvo
Къде забрави кирилицата?!?!?
vanisher :twisted:
[quote author=“Lud”]imam amerikanski fat burnuri s otli4no ka4estvo
Ти май наистина продаваш :lol: :lol:
07.10.04
22:32
Значи аз сам ползвал на Биогейм Л-карнитин , но ефектът беше никакав,позвал сам и на Мусаши фат бърнер-“Mega fat metaboliser”-но уви и от това никакав ефект и разбрах че само пари давам а нищто неполучавам в замяна и се отказах....без мн. релеф щте си мина:)
Ае маниаци искам да ви питам тва FSC ли е наи доброто за стапяне на мазнини.И дали може да го намеря в Бг???Моляви отговорете ми PLS :P :P :P
AZ pih L-karnitine na “JC” i sam dovolen no dosta aerobika vkarvam sled vsiaka trnirovka a i v dnite v koito ne sam v zalata poti4vam-i ne se izlejavam mnogo :lol: :lol: :lol: