Шкембенце...

US

15.10.04
10:10

Значи да ви питам как да го намаля тва шкембе!!! Правя почти всеки ден по 2-3 серии коремни преси от по 35 пъти! Гледам да намалявам мазнините, но имам чувството че дори да нямам мазнини пак ще имам шкембе! Помогнете плс!!!

15.10.04
12:21

В общи линии: включи аеробика сутрин на гладно и след това прави преси,Не намалявай само мазнините ,но и вьглехидратите.Те могат да ти донесат повече сланина и вьобще прегледай форума има доста неща по тази тема :wink:

US

20.10.04
23:36

Окс, но имам чувството че амплитудата между стегнати коремни мускили и отпуснати ми е много голяма дали си въобразявам или пък си е така и как да го оправя?Т.е. че като се стегна са си горе-долу орелефени плочките обаче като се отпусна направо става като шкембе!

21.10.04
23:31

ако е толкова голема разликата може става въпрос за разширен стомах дай повече инфо иначе корем се сваля с диета и тичане пресите само дават сила и издържливост

PU

22.10.04
01:45

точно за разширен корем става въпрос. Аз имам същия проблем и съм питал доста хора (лекари, билдъри) и единствения достатъчно ефективен метод е да се храниш по-малко, но по-често. Просто храната да е в по-малък обем, през по-малки интервали. Също така трябва тотално да се откажеш от газирани напитки, каквито и били. Също така когато се храниш, избягвай растителните фибри, защото в корема те се разширяват многократно и те самита прадизвикват разпъване, а ако има и друга храна. Това + достатъчно упражнения за ВСИЧКИ коремни мускули и кардио два пъти в седмицата ще те направи железен.

US

23.10.04
00:28

Pulse мерси много незнам как да ти се отблагодаря!!!

23.11.04
22:38

кво да ти кажа брат!
корем  се прави на масата и се сваля на стадиона.
ако искаш плочки прави коремни преси. ако искаш да се виждат тези плочки почваш диета и аеробика

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1