19.10.04
23:11
Някой случайно да знае къде в София продават въжета за скачане? Ама имам предвид по-професионални - с дръжкичи :D . Понеже не ми се обикаля и не искам да питам най-различни досадни продавачки. Просто някой спортен магазин където сте виждали да има ако можете да ми кажете.
20.10.04
00:40
мойта приятелка си беше взела скоро сп.”грация”,та в него имаше бонус въже,доста прилично :)
В Метро има различни видове, вкл. едно въже с бряч на дръжката дето май ти брои колко пъти си скочил, ама то беше около 30 лв. май. Има и обикновени за до 10 лв., аз си бях взел преди половин година.
Голям избор има в този спортния зад ЦУМ срещу банята който е.
Всичките си бяха с дръжчици и гумени въжета с различна тежест.
Аз обаче си скачам с едно обикновенно въже макар, че имам и такова с дръжки на EVERLAST ушким :)
22.10.04
13:58
Има един магазин на Найк на бул. Витоша срещу пряката където е магазина на Мусаши отпред на витрината имаше изложено много готино въженце за скачане ама за кинти не знам колко е но едва ли ще е по-скъпо от ЦУМ!
днес си взех от метро въженце за скачане с дървени дръжки - много прилично - 1,25 лв без ддс...
между другото има много як комплект щанга и 2 дъмбела за 50-тина лева... умрях от яд, че скоро си взех 20 кила дъмбел за 56 лева =(
има и една мнго яка комбинрана лежанка за 300-тина лева... велоергометър за 300-тина лева... мелеее =( колко неща си хресах =(