02.11.06
23:37
Здравейте!!!
Значи ефекно ли е в същото време вредно ли е??? По добро ли е от протейна и на каква цена е??? Моля някой да ми отговори!!!
02.11.06
23:49
Ефектно е при правилно хранене. Съдържа повече въглехидрати от протеина. Цените са различни за всички фирми. Виж ги в темата на manson в Добавки за покачване на тегло за цените на продуктите :arrow: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607
Гейнъри:
- P&B - WHEY 4000 - 1кг 18 лева
- Biogame - 500 гр. - 8,50 лева
- Biogame - Supermass 2100 - 500 гр. - 9,10 лева
- Biogame - Supermass 2100 - 3000 гр. - 45,90 лева
- Universal Mega Mass 3000 - 1,5кг - 29 лева
- Scitec - VoluMass35 (35% protein + creatine) - 6кг - 180лв
Кой е така добър и евтин немога да отделяя много пари. И как да го пия.
И да попитам не искам качвам месо искам мускол и барзо!!! Нека ми обесните кое за какво качване е от протейна и гейнара???
Петко К - не пускай поредни постове!
[quote author=“Lane”]И да попитам не искам качвам месо искам мускол и барзо!!! Нека ми обесните кое за какво качване е от протейна и гейнара???
И аз искам, ама бързо нищо не става.
Зарежи гейнерите, взимай восокопроцентен протеин.
03.11.06
12:30
[quote author=“Lane”]
Гейнъри:
- P&B - WHEY 4000 - 1кг 18 лева
- Biogame - 500 гр. - 8,50 лева
- Biogame - Supermass 2100 - 500 гр. - 9,10 лева
- Biogame - Supermass 2100 - 3000 гр. - 45,90 лева
- Universal Mega Mass 3000 - 1,5кг - 29 лева
- Scitec - VoluMass35 (35% protein + creatine) - 6кг - 180лв
Кой е така добър и евтин немога да отделяя много пари. И как да го пия.
И да попитам не искам качвам месо искам мускол и барзо!!! Нека ми обесните кое за какво качване е от протейна и гейнара???
Петко К - не пускай поредни постове!
Взе ми си Biogame Supermass .
И запомнете, че бързо нищо не става иска се търпение и време .
03.11.06
13:07
Хахах поредния пич паднал от небето...първо се научи как се пише мускул а после тренирай....всеки втори е като тебе:”искам москоли ама много барзо!Кажете какви астероити да зимам за да кача!”...още не си се насочил към химията но с твоя ентусиазъм нищо чудно... :wink: .Ако искаш бързи резултати-този спорт не е за тебе!Не казвам че се тренира без почти никакъв прогрес,но....просто трябва да имаш много добър ген за да дойдат резултатите така бързо както ти очакваш...
20.11.13
21:46
Аз искъм да попитъм .. понеже съм втора смяна и ходя рано на зала .. И ми препоръчаха да пия гейнъра преди тренировка ..
Знам че попринцип се пие сутрин на гладно .. и след трен ноо това означава че трябва да го пия през 1 час .. Ако някои може да ми помогне мерси предварително и гейнъра е (Serious mass) :)
казано от Янислав Георгиев на 20.11.13, 21:46:
Аз искъм да попитъм .. понеже съм втора смяна и ходя рано на зала .. И ми препоръчаха да пия гейнъра преди тренировка ..
Знам че попринцип се пие сутрин на гладно .. и след трен ноо това означава че трябва да го пия през 1 час .. Ако някои може да ми помогне мерси предварително и гейнъра е (Serious mass) :)
Лично за мен най-удачния прием на протеин или гейнер е сутрин на ставане и според нуждите след тренировка. Като цяло достатъчно е коментирано, че гейнерите не са удачна добавка. Иначе защо не опишеш 1 твой ден па да видим ?