Гейнар ефект!!!

02.11.06
23:37

Здравейте!!!
Значи ефекно ли е в същото време вредно ли е??? По добро ли е от протейна и на каква цена е??? Моля някой да ми отговори!!!

Ефектно е при правилно хранене. Съдържа повече въглехидрати от протеина. Цените са различни за всички фирми. Виж ги в темата на manson в Добавки за покачване на тегло за цените на продуктите :arrow: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607

02.11.06
23:54

Гейнъри:
- P&B - WHEY 4000 - 1кг 18 лева
- Biogame - 500 гр. - 8,50 лева
- Biogame - Supermass 2100 - 500 гр. - 9,10 лева
- Biogame - Supermass 2100 - 3000 гр. - 45,90 лева
- Universal Mega Mass 3000 - 1,5кг - 29 лева
- Scitec - VoluMass35 (35% protein + creatine) - 6кг - 180лв

Кой е така добър и евтин немога да отделяя много пари. И как да го пия.

И да попитам не искам качвам месо искам мускол и барзо!!! Нека ми обесните кое за какво качване е от протейна и гейнара???

Петко К - не пускай поредни постове!

03.11.06
12:19

[quote author=“Lane”]И да попитам не искам качвам месо искам мускол и барзо!!! Нека ми обесните кое за какво качване е от протейна и гейнара???

И аз искам, ама бързо нищо не става.
Зарежи гейнерите, взимай восокопроцентен протеин.

FZ

03.11.06
12:30

[quote author=“Lane”]

Гейнъри:
- P&B - WHEY 4000 - 1кг 18 лева
- Biogame - 500 гр. - 8,50 лева
- Biogame - Supermass 2100 - 500 гр. - 9,10 лева
- Biogame - Supermass 2100 - 3000 гр. - 45,90 лева
- Universal Mega Mass 3000 - 1,5кг - 29 лева
- Scitec - VoluMass35 (35% protein + creatine) - 6кг - 180лв

Кой е така добър и евтин немога да отделяя много пари. И как да го пия.

И да попитам не искам качвам месо искам мускол и барзо!!! Нека ми обесните кое за какво качване е от протейна и гейнара???

Петко К - не пускай поредни постове!

Взе ми си Biogame Supermass .
И запомнете,  че бързо нищо не става иска се търпение и време .

IN

03.11.06
13:07

Хахах поредния пич паднал от небето...първо се научи как се пише мускул а после тренирай....всеки втори е като тебе:”искам москоли ама много барзо!Кажете какви астероити да зимам за да кача!”...още не си се насочил към химията но с твоя ентусиазъм нищо чудно... :wink: .Ако искаш бързи резултати-този спорт не е за тебе!Не казвам че се тренира без почти никакъв прогрес,но....просто трябва да имаш много добър ген за да дойдат резултатите така бързо както ти очакваш...

Аз искъм да попитъм  .. понеже съм втора смяна и ходя рано на зала .. И ми препоръчаха да пия гейнъра  преди тренировка ..
Знам че попринцип се пие сутрин на гладно .. и след трен ноо това означава че трябва да го пия през 1 час .. Ако някои може да ми помогне мерси предварително и гейнъра е (Serious mass) :)

20.11.13
23:08

казано от Янислав Георгиев на 20.11.13, 21:46:

Аз искъм да попитъм  .. понеже съм втора смяна и ходя рано на зала .. И ми препоръчаха да пия гейнъра  преди тренировка ..
Знам че попринцип се пие сутрин на гладно .. и след трен ноо това означава че трябва да го пия през 1 час .. Ако някои може да ми помогне мерси предварително и гейнъра е (Serious mass) :)

Лично за мен най-удачния прием на протеин или гейнер е сутрин на ставане и според нуждите след тренировка. Като цяло достатъчно е коментирано, че гейнерите не са удачна добавка. Иначе защо не опишеш 1 твой ден па да видим ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1