Добавка ,химия или каквото и да било ?

TO

03.11.06
10:36

Дано не ми се смеете много и някой ако може да помогне ще съм му благодарен.
Значи на 19 години съм ,обаче още имам няква надежда ,че ще се издължа малко.
Тоя ръст от 1,70 ме комплексира наистина много.
Някакви съвети ?

LU

03.11.06
10:38

Незнам дали има добавка за ръст  чувал съм че креатина помагал но дали е така незнам само сам го чувал креатин без да тренираш

Поредната такава тема...
Трудно ще се издължиш вече приятелю. Не съм чувал за такава добавка.

03.11.06
13:23

казват че хормона на разтежа помага но един цикал с него ще ти излезе мнооо скапо и не се знае дали ще има очаквания резултат,а висенето на лостове или подскоци (тва са митове)някои казва че ще се идалжиш аз лично не вярвам.тва ти е ген .едва ли ще станеш по висок трябва да не ти пука . аре ПОЗДРАВИ

04.11.06
09:01

Стига вече с глупави теми... :roll:

04.11.06
11:32

Споко, тренирай и даже без добавки ще се издължиш още. Важно е да си упорит и да не ти пука какво ти говорят хората. тренирай и резултатът няма да закъснее.

05.11.06
09:48

Пичага зопочни да се занимаваш със волейбол или баскетбол през свободното си време и ще има ефект 100% ти го гарантирам.Ама понеже ти си на 19 предполагам че няма да е много голям отскока във ръста ти,но ще има гарантирам ти.Аз във момента съм 190см а 3-ма мой приатели започнаха да се занимават със волеибол и те сега са по 198-200см(това сичкото става за около година и половина - две).Успех

DD

06.11.06
13:47

vaseto89, колко са високи родителите ти?Ти на колко години си бил като си започнал да тренираш и колко си порастнал от волейбола?

06.11.06
20:30

[quote author=“to6o87”]Дано не ми се смеете много и някой ако може да помогне ще съм му благодарен.
Някакви съвети ?

Най удачно е да се занимаваш сас спорт като волейбол или баскетбол,това е един добар избор !
От друга страна да тренираш един от тези 2 спорта мускулна маса няма да направиш вобще,както и не ти гарантирам да се издалжиш сас повече от 2 до 3 см....
Добафка за разтеж няма !
Има д руго за разтеж  и това е Хормон на разтежа 60 инжекции секи ден по 1….С това разстеж и на висо4ина и на 6ирина ;) и просто по добро и безвредно нещо нз.....Но цената си му е доста висока за балгарските стандарти :)

08.11.06
21:14

[quote author=“The_KiLLeR1”][quote author=“to6o87”]Дано не ми се смеете много и някой ако може да помогне ще съм му благодарен.
Някакви съвети ?

Най удачно е да се занимаваш сас спорт като волейбол или баскетбол,това е един добар избор !
От друга страна да тренираш един от тези 2 спорта мускулна маса няма да направиш вобще,както и не ти гарантирам да се издалжиш сас повече от 2 до 3 см....
Добафка за разтеж няма !
Има д руго за разтеж  и това е Хормон на разтежа 60 инжекции секи ден по 1….С това разстеж и на висо4ина и на 6ирина ;) и просто по добро и безвредно нещо нз.....Но цената си му е доста висока за балгарските стандарти :)

ХР не е безвреден ! НИКАК ! ! !

SP

08.11.06
21:19

[quote author=“atanazov”][quote author=“The_KiLLeR1”][quote author=“to6o87”]Дано не ми се смеете много и някой ако може да помогне ще съм му благодарен.
Някакви съвети ?

Добафка за разтеж няма !

Той така го е написал, все едно в тях си има ампулки и когато му скинме си бодне некоя. :lol:

10.11.06
00:57

[quote author=“Sportex”][quote author=“atanazov”][quote author=“The_KiLLeR1”][quote author=“to6o87”]Дано не ми се смеете много и някой ако може да помогне ще съм му благодарен.
Някакви съвети ?

Добафка за разтеж няма !

Той така го е написал, все едно в тях си има ампулки и когато му скинме си бодне некоя. :lol:

Не в кащи нямам,садя по мои приятел които го приемаше мин.година.А колкото до странични ефекти,ами за предпочитане е да не се зима от лица под 25г :))  :lol:

10.11.06
17:15

Много ги разбираш нещата :lol: ама ми кажи защо повечето топ билдери се тъпчат с ХР и не са повече от 1.80 високи????? Това е най вредния забранен медикамент!!! И доктор ли си да го препоръчваш така все едно че е витамин?? че и знаеш как се бие :lol:

10.11.06
19:20

да много мъдро ако незнаеш как да го земеш и с какво да го комбинираш ше ти порасне примерно челюста или примерно носа :) не е шега работа тва  :roll:

11.11.06
04:27

[quote author=“Dj_TEO”]да много мъдро ако незнаеш как да го земеш и с какво да го комбинираш ше ти порасне примерно челюста или примерно носа :) не е шега работа тва  :roll:

Точно , челюста се развива много от ХР...
Давам за пример Рони гледал сам клипчета - снимки от преди няколко години , гледам го сега...и на ръст може да се каже, че е дръпнал, а това се дължи на ХР сигурен съм.

11.11.06
10:28

[quote author=“atanazov”][quote author=“Dj_TEO”]да много мъдро ако незнаеш как да го земеш и с какво да го комбинираш ше ти порасне примерно челюста или примерно носа :) не е шега работа тва  :roll:

Давам за пример Рони гледал сам клипчета - снимки от преди няколко години , гледам го сега...и на ръст може да се каже, че е дръпнал, а това се дължи на ХР сигурен съм.

знам :) инструктора ми го каза тва за челюста  :wink:

12.11.06
16:36

[quote author=“KLEKNALIQ”]Много ги разбираш нещата :lol: ама ми кажи защо повечето топ билдери се тъпчат с ХР и не са повече от 1.80 високи????? Това е най вредния забранен медикамент!!! И доктор ли си да го препоръчваш така все едно че е витамин?? че и знаеш как се бие :lol:

Неказвам че е шега работа! Не не сам доктор за да го препорачвам а и едва ли нчкои доктор ще го препорача :)
И да знам как се бие,следкато сам бил ;) И както казах,лично мое мнение да не се употребява от лица под 25г......От съображения са сигурност  :lol:

14.11.06
16:48

Абе знае ли човек... На някой може да му разте челюстта, а на други - други работи  :lol: Неможе да се определи кое точно ще ти порасне  8)

_M

14.11.06
18:53

човек проблема не ти е в ръста ,а в главата.аз също съм нисък...не се комплексирай...замомни че високия ръст нито те прави по умен,нито по-богат,нито по-красив и така нататъка.хем на този ръст ако станеш едни 90кг чиста ММ ще изглеждаш мн стабилно.а и миниончетата са твой ,а те са най-сладки  8)  :wink:

14.11.06
19:57

[quote author=“_MuSa6I_”]човек проблема не ти е в ръста ,а в главата.аз също съм нисък...не се комплексирай...замомни че високия ръст нито те прави по умен,нито по-богат,нито по-красив и така нататъка.хем на този ръст ако станеш едни 90кг чиста ММ ще изглеждаш мн стабилно.а и миниончетата са твой ,а те са най-сладки  8)  :wink:

Прав е за миниончетата ;)

14.11.06
21:19

[quote author=“The_KiLLeR1”][quote author=“_MuSa6I_”]човек проблема не ти е в ръста ,а в главата.аз също съм нисък...не се комплексирай...замомни че високия ръст нито те прави по умен,нито по-богат,нито по-красив и така нататъка.хем на този ръст ако станеш едни 90кг чиста ММ ще изглеждаш мн стабилно.а и миниончетата са твой ,а те са най-сладки  8)  :wink:

Прав е за миниончетата ;)

и за килата е прав аз см 179/92кила,а ако бях 169 щях да см трипати по-широк :)

ZO

24.11.06
22:51

Не се комплексирай от някакъв си ръст...на мен би ми било гадно ако съм 1 и 90,ама съм 60 кила примерно,а не ако съм 1 и 70,ама 90 :twisted: Така че тренирай си ББ и въобще да не ти пука колко си висок :idea:

25.11.06
16:44

след 24-5 годишна възраст рецепторите на клетките на костите спират да реагират на ХР. Активни остават тези на хрущялите и другите клетки, затова растат основно уши, носове, и по-малки кости.След 25 години не може да се расте просто на височина. Да не говорим че профи културистите зобят от 18-19 годишни, и костите им отдавна са калцирали.
Има разни продукти, ХР бустери ама не знам дали работят.
абе прави спринтове, високолактатни серии ( суперсерии) , виси се, разтягане, йога упражнения, па току виж дръпнал.
успех!

28.11.06
18:30

Казват че до 25 годишна възраст е възможно
-пробваи-баскетбол,волеибол,плувни спортове,упражнения за височина/йога движения,висене на лост,подскоци на височина с изтягане на краката и горната част на тялото докато си във въздуха

30.11.06
15:38

Миналата година,ходих до фитнес магазина на Пиротска и питах,човека който продаваше дали има нещо за разтеж на височина и той ми показа някви химии,май бяха амиокиселини,за около 80-90 лв..След това разбах,че можело да ти постнат също и крайниците като нос,уши и за това се отказах,ако имаш време мини от там и ще ти кажат,иначе най-здравословно и естествено си е волейбола

30.11.06
18:55

Не искам да те плаша, но след 19 години се съмнявам да порастеш много...но от друга страна:
- аз съм на 15 и съм 170. И няма изгледи да раста кой-знае колко повече! Лично мнение - по-ниските хора изглеждат по-стабилни и това е нормално. Аз самият не искам да раста повече от 5 см още.
- ако става дума за женските създания - ръста не е от значение, когато можеш да го компенсираш с друго - самочувствие, интелект, чар и ...ширина
:wink: - fuck the growth and train :D

MI

19.12.06
19:46

Хора не че нещо,ама друго си е високото,казвам го от позицията на момиче!Аз съм 174см (боса) и имам комплекс,че съм ниска,а какво остава за едно момче.Така де,тренирам баскетбол и за тва сигурно.Едно е ясно,живейте здравословно,спортувайте,можете да прибавите и допълнителни амино киселини (тези които стимулират отделянето на самототропин -лизин,аргинин,пироглутамат) и ако ви е писано ще пораснете,но мисля че действа,стига да имаш поне някакви минимални заложби.

IN

19.12.06
19:52

Е да наистина е хубаво да си висок,и мене високите хора ми харесват повече,аз също не съм висок-176 почти на 18 години,но кво да се прави да се самоубия ли?Сега ако дръпна до 180 ще съм мн доволен,но не знам...за мен перфектният ръст за един мъж е между 180-185…

19.12.06
20:17

[quote author=“to6o87”]Дано не ми се смеете много и някой ако може да помогне ще съм му благодарен.
Някакви съвети ?

Ти стани здрав па ръста няма да ти пречи даже е в плюс : )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1