Как се приема креатин монохидрат?

Темата е заключена.

03.11.06
22:21

Здравейте всички!
Ако може да ми дадете някой друг съвет как да приемам креатин монохидрат.
Колко дни трябва да трае зареждащата доза?
По време на зареждащата доза кога и по колко грама трябва да се взема?
След зареждащата доза кога и по колко грама трябва да се взема?
С какво е най-добре да се приема?
  Благодаря!

Това го има и в сайта и във форума на 654656765 места. Все пак...
1. 5-7 дни
2. по 15-20 разделени на 4-5 приема
3. в тренировъчен ден по 10 (30 мин. преди трен 5 грама и веднага след, има и други варианти разбира се), в нетренировъчен по 5 грама след закуска
4. с вода или плодов сок

04.11.06
11:20

Благодаря.Много.

FZ

04.11.06
11:30

[quote author=“DIKATA”]Благодаря.Много.

Другия път преди да пуснеш някоя тема първо провери да ли не е пускана 100 000 пъти.  :D

DU

04.11.06
12:31

boxerg забравил си да споменеш при подържащия период как се взема
Значи в тренировъчен ден по 10 гр а в нетренировъчен ден по 5 грама между някои от храненията

[quote author=“DunevmotorSport”]boxerg забравил си да споменеш при подържащия период как се взема
Значи в тренировъчен ден по 10 гр а в нетренировъчен ден по 5 грама между някои от храненията

Вгледай се по - внимателно  :)

FO

19.11.06
14:33

след 2-3 месеца активно приемане е добре да се направи по4ивка от креатина като той се спира за 2 до 4 седмици.

19.11.06
15:30

ето ти линк и друг път преди да пуснеш такава тема която + това ми се струва че не е за тук чети малко из саита  http://www.bb-team.org/stuff/000493.php

19.11.06
15:34

[quote author=“DIKATA”]Здравейте всички!
Ако може да ми дадете някой друг съвет как да приемам креатин монохидрат.
Колко дни трябва да трае зареждащата доза?
По време на зареждащата доза кога и по колко грама трябва да се взема?
След зареждащата доза кога и по колко грама трябва да се взема?
С какво е най-добре да се приема?
  Благодаря!

тая тема не е за тоя раздел  :evil:

DU

19.11.06
15:39

[quote author=“ForsakenSoul”]след 2-3 месеца активно приемане е добре да се направи по4ивка от креатина като той се спира за 2 до 4 седмици.

Хубаво щом викаш 2-3 месеца.Според мен са излишно прахосване на пари.Повече от месец не е нужно няма да обеснявам защо!

19.11.06
19:32

През устата обикновенно (орално)
Грешен раздел
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1