18.10.06
23:38
Интересно ми е от колко време тренират повечето от форума.
ПП.:трябваше да има и отговор “повече от 2 години”,но съжалявам,че го забравих :oops:
Добавих последния отговор.
manson
18.10.06
23:39
Сложи и още отговори. Как така само до 2 години? То това не е кой знае колко :) Еми натисни edit и го сложи. Моя стаж е година и 8 месеца.
19.10.06
09:28
Сложи и отговор под 6 месеца. :D
19.10.06
16:23
2 години без прекъсване. Преди това имам още около година сумарно.
Добавих и отговор “над 2”, защото има хора с по-голям стаж.
19.10.06
16:36
2 години ги 4укнах но едва от година и половина тренирам сериозно с режим тренировъ4ен и хранителен естествено,абе да си призная от както съм се записал в форума оттогава блъскам сериоzно :wink:
19.10.06
16:36
Пет години без два месеца.
19.10.06
19:53
добре казано !!!
иначе около 18г. с малки прекъсвания 8)
19.10.06
20:07
Година и 3-4 месеца :)
добре казано !!!
Respect !!! и на двама Ви, това е доста дълъг период http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/hwbg.smilies/misc.php_files/bowdown.gif
19.10.06
21:46
5 години без една в болница + големи прекъсвание (вечи съм сериозен :wink: )
добре казано !!!
Respect !!! и на двама Ви, това е доста дълъг период http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/hwbg.smilies/misc.php_files/bowdown.gif
Ами и аз отдавам респект и да си кажа честно повдигнах темата,защото исках да видя на кой от форума мога да имам повече доверие тъй като все по-често забелязваме новатори които дават мнения с 100% сигурност...а щом задавам въпрос,искам да съм сигурен в отговора който получавам а със сигурност бих се доверил на човек с дългогодишен опит в бранша.Аз например,най-често давам мнение за нещо за което съм чел,питал и мисля,че знам,та дори тогава не удрям чиста сигурност в меннието си,но напоследак хора пиещи боза по време на тренировките си започват да се цепят от колектива и да излиза от смисала на този форум.
Поздрави :D
31.10.06
09:59
от 1996 год. :wink:
A сега де...
Слагам го..към 1/2 година, дори и малко по-малко.
От години вдигам разни гири, чудесии и т.н., но ‘сериозно’ тренирам доста по-малко.
И все пак, за това време с по-смислени тренировки, определено съм доволен от резултатите. :P
31.10.06
11:56
1 година и 3 месеца
Бяха 2 години и половина. Последните 6-7 месеца не съм изпитал никакво физическо натоварване поради здравословни проблеми (операция, пукната глава, болести, чудесии). От времето което съм тренирал около половин година е било на ниво: влизам в залата, гледам ккаво правят, копирам. без да знам какво правя и защо.
03.11.06
21:24
Над 2 години и полувина
От лятото на 2004г. Но няма постоянство... Сигурно ми се събират общо 7-8 месеца тренировки
Година и 3-4 месеца .... От който 3 месеца от началото правех гърди само :lol:
От година сериозно(и за тфа цъкнах на толко) иначе общо година и 3-4 месеца...
от първи клас бях започнал но спрях .. около 6-7 месеца
сега от 8 клас до сега - 2 години
но наистина сериозно от няколко месеца (откакто знам за сайта :wink:
[quote author=“Ayo”]от първи клас бях започнал но спрях .. около 6-7 месеца
:shock: :shock: :lol:
На 7 години си почнал фитнес,а аз си мисля,че аз рано съм почнал :lol:
почти 2 годинни а след първия си месец в залата започнах обмислен хранителен режим,а добавки зимам от миналата зима декември някаде :)
[quote author=“djpetko”][quote author=“Ayo”]от първи клас бях започнал но спрях .. около 6-7 месеца
:shock: :shock: :lol:
На 7 години си почнал фитнес,а аз си мисля,че аз рано съм почнал :lol:
Сериозно !! голям ентусиаст бях тогава ама си дигах с такива гирички, с които сега гледам жените правят ...
и нещо друго само бицепс тренирах :roll:
19.11.06
22:55
като бях на 11 съм ходил 1 зима и след тва спрях поради сериозна контузия на лявата ръка...после на 12 пак по4нах и след 1 месец пак спрях поради контузия на същата ръка..и сега ве4е 10-11месеца си ходя мн активно и съм много доволен от резултатите.