Помощ за изготвянето на хранителен режим

07.11.06
10:37

Първо да кажа малко харектеристики за мен - 1.79 ,65 кг,тренирам от 7-8 месеца.Значи всеки ден ям пържоли и ориз за обяд да кажем и рибатон и картофи(два по-малки) за вечеря.Кога да включа яйцата и точно колко грама трябва да ям от храните,които изброих?Също освен тези неща ако можете да включите и разни зеленчуци,поноже на скоро почна да ми става лошо от тая диета.

FI

07.11.06
10:59

[quote author=“freezer”]Първо да кажа малко харектеристики за мен - 1.79 ,65 кг,тренирам от 7-8 месеца.Значи всеки ден ям пържоли и ориз за обяд да кажем и рибатон и картофи(два по-малки) за вечеря.Кога да включа яйцата и точно колко грама трябва да ям от храните,които изброих?Също освен тези неща ако можете да включите и разни зеленчуци,поноже на скоро почна да ми става лошо от тая диета.

Искаш да качваш ли? Какви калории трябва да приемаш на ден си сметни и почети малко за храненето в сайта и в съответния раздел в форума.

07.11.06
12:11

Ми знам ли и аз кво искам :D.Искам да качвам кила,ама искам да сваля на корема и да имам хранителен режим(сериозен при това).

FI

07.11.06
13:56

[quote author=“freezer”]Ми знам ли и аз кво искам :D.Искам да качвам кила,ама искам да сваля на корема и да имам хранителен режим(сериозен при това).

А хората тогава откъде да знаят. То неможе хем да качваш хем да сваляш, вземи първо се изясни със себе си. :D

07.11.06
17:59

Добре хранителен режим?Не съм казал дали за напълняване или за сваляне на кила.Просто хранителен режим като за един спортист без всякакви добавки и химикали,само храната?

FI

07.11.06
18:01

[quote author=“freezer”]Добре хранителен режим?Не съм казал дали за напълняване или за сваляне на кила.Просто хранителен режим като за един спортист без всякакви добавки и химикали,само храната?

http://bb-team.org/nutrition/000182.php

07.11.06
21:46

Ще погледна мерси.Яйцата кога да ги ям?

FI

07.11.06
22:14

[quote author=“freezer”]Ще погледна мерси.Яйцата кога да ги ям?

Когато искаш. :)

TR

08.11.06
17:46

Здрасти,

ако си добре с английския - информация “бол”. По принцип ти препоръчвам страницата на Иван Николов (www.ivannikolov.com). Ще ти се отвори 1 popup. Регистрирай се и ще можеш да изтеглиш книжка за изграждане на хранителен режим. Описани са типовете хора, храни, хранения и т.н.

Прочети я и ще можеш да се справиш.

Успех.

08.11.06
22:35

Мерси и тва ще го погледна :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1