Въпрос отнсно вземането на Л-карнитина?

07.11.06
14:14

Значи всеки казва различно кога да го вземам тоз Л-карнитина!един ми казва да го вземам сутрин на гладно и 1 час преди тренировка,друг ми казва да го вземам 2 капсули вечер 1ч преди да легна да спя!как е най-добре според вас!И как ще има най-голям ефект моля за мнение хора който са пробвали и даден начин и са видяли ефекта!Л-карнитина ми е на Scitec-Mega carni-x 60caps-1мг!

07.11.06
17:43

ами поне до колкото знам се зима 1 час преди лягане.Поне мисля че на моя така пишеше отзад на етикета :)

08.11.06
13:15

няма ли някои друг да каже мнение!

08.11.06
14:51

[quote author=“ANTIKILLER”]Л-карнитина ми е на Scitec-Mega carni-x 60caps-1мг!

Дозата на капсула да не би да е 1000мг? Иначе аз съм привърженик на 500 (или 1000 мг) 3 пъти дневно - сутрин на гладно, около 1 час преди тренировка и 1 час преди лягане. Целта е да има постоянно Л-карнитин в кръвта за да пренася мазнините до митохондриите.

08.11.06
16:44

оппп да моя грешка:) 1000мг е:)а в дните когато не тренирам само сутрин и вечер ли да го вземам?

08.11.06
17:10

Ами аз лятото вземах 1 сутрин като стана, 20-30 мин преди тренировка (така пишеше отзад на кутията - power food) и вечер преди да легна.

08.11.06
19:45

[quote author=“ANTIKILLER”]оппп да моя грешка:) 1000мг е:)а в дните когато не тренирам само сутрин и вечер ли да го вземам?

Така е добре! Успех!

RU

25.11.06
13:46

Имам няколко въпроса за Л карнитина.
Колко време преди тренировка трябва да се вземат двете капсули по 500 мг,защото капуслите се приемт от организма по бавно?
Преди или след приема трябва да пия вода?
При положение,че ще пия две капсули преди тренировка вечер да пия ли една преди лягане?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1