Стимулира отделянето на растежен хормон в организма.

02.11.06
04:36

Здравейте
на 20години съм, 175см и искам да стана 6-7см по висок
някой може ли да ми каже някакви препарати и дали този
http://www.sncway.com/trademarks.php?row=2&TradeGroupID=1&num=7
GH STACK
Описание: Стимулира отделянето на растежен хормон в организма.
Форма: прах
Дозировка: 2 чаени лъжички (10 гр.)

действа и ако действа то какви резултати мога да очаквам за даден период от време. Режим на хранене, спане, кои храни съдържат повече от този хормон и тн, дали нещо друго ще помогне...
Ако може някой да препоръча опражнения или спорт за да “порасна” ще съм много благодарен :D,
мерси предварително  :wink:

02.11.06
06:50

[quote author=“rms”]Здравейте
на 20години съм, 175см и искам да стана 6-7см по висок
някой може ли да ми каже някакви препарати и дали този
http://www.sncway.com/trademarks.php?row=2&TradeGroupID=1&num=7
GH STACK
Описание: Стимулира отделянето на растежен хормон в организма.
Форма: прах
Дозировка: 2 чаени лъжички (10 гр.)

действа и ако действа то какви резултати мога да очаквам за даден период от време. Режим на хранене, спане, кои храни съдържат повече от този хормон и тн, дали нещо друго ще помогне...
Ако може някой да препоръча опражнения или спорт за да “порасна” ще съм много благодарен :D,
мерси предварително  :wink:

Да не те отчайвам, ама като ти гледам годините вече няма начин да стане тая работа. Особено пък с разни добавки.

02.11.06
15:57

някой друг по оптимист :) плс

02.11.06
17:43

Полза от това за ръста няма да имаш.

Иначе: ‘Да ти имам проблемите’ :?

02.11.06
18:44

tpd е прав. този продукт няма да ти помогне!

моят опит доказва че най-добрите начина за покачване растежен хормон са-
1. качествен сън - фактор *1*
2. много тежка тренировка за крака
3. аеробна тренировка (научно доказано че 10 минути на пътеката след тренировка с тежести увеличават секрецията на РХ)
4. храна богата на аминокиселини и протеин

И аз си мисля, че няма да ти помогне. Теоретично човек може да се развива до 26 години. На практика това са много малки проценти хора. Ти си вече на 20, каквото си пораснал до сега това ще да е. Тези 175 сантиметра защо смяташ, че са малко?

08.11.06
03:37

[quote author=“boxerg”]И аз си мисля, че няма да ти помогне. Теоретично човек може да се развива до 26 години. На практика това са много малки проценти хора. Ти си вече на 20, каквото си пораснал до сега това ще да е. Тези 175 сантиметра защо смяташ, че са малко?

просто искам да съм с 6-7см по-висок,
няма ли някой да каже нещо окуражаващо и някаква идея как да порасна ?

SP

08.11.06
05:50

[quote author=“rms”][quote author=“boxerg”]И аз си мисля, че няма да ти помогне. Теоретично човек може да се развива до 26 години. На практика това са много малки проценти хора. Ти си вече на 20, каквото си пораснал до сега това ще да е. Тези 175 сантиметра защо смяташ, че са малко?

просто искам да съм с 6-7см по-висок,
няма ли някой да каже нещо окуражаващо и някаква идея как да порасна ?

Не, няма, защото няма начин.

CH

10.11.06
07:14

Пич , не се прецаквай да пиеш такива неща ! Без консултация с медицинско лице може да си навлечеш сериозни проблеми . А и плюс това ръста ти си е ОК .

10.11.06
13:57

[quote author=“chevan”]Пич , не се прецаквай да пиеш такива неща ! Без консултация с медицинско лице може да си навлечеш сериозни проблеми . А и плюс това ръста ти си е ОК .

се пак мерси :)
аз се консултирвах с невроложка ли как точно се падаше не помна
тя каза че не хубаво но ако нещо да пия при нея ще ида :)

MI

07.12.06
23:43

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
ASTOR

SO

08.12.06
09:44

[quote author=“rms”][quote author=“chevan”]Пич , не се прецаквай да пиеш такива неща ! Без консултация с медицинско лице може да си навлечеш сериозни проблеми . А и плюс това ръста ти си е ОК .

се пак мерси :)
аз се консултирвах с невроложка ли как точно се падаше не помна
тя каза че не хубаво но ако нещо да пия при нея ще ида :)

Това е добавка не стероид нищо не може да ти стане бъди спокоен единсвтрения страничен ефект е олекването на портфейла ти значително  :twisted:

MI

10.12.06
17:22

ПИШИ НА КИРИЛИЦА  !!!! ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА !!!!
ASTOR

MI

12.12.06
21:36

Наскоро чух за някакви релейзинг комбинаций, ‘Аргинин Пироглутамат Лизин’,които стимулират производството на растежен хормон.Дали някой може да ми каже дали тези неща са вредни и дали се дебелее от тях?

13.12.06
16:23

Защо да не порасне аз съм чувал че се расте до 25 години.А иначе аз смятам че височината ти е нормална 175 сантиметра не са малко.Според мен не правилно да имаш комплекс заради това нали знаеш че всяко следващо поколение става все по високо.И на мен ми е малко кофти като някой 9 клас висок над 195 см застане до мен ама  :D

14.12.06
10:49

[quote author=“viliareal”]Защо да не порасне аз съм чувал че се расте до 25 години.

Това е така. Мъжете растат на височина до 23-25 годишна въздраст.

IN

14.12.06
11:57

Ми аз съм почти на 18 години и съм 176 без обувки сутрин...но до сега никога не съм разтял рязко,както много хора след 8ми-9ти клас примерно....тоест не съм от така наречените “акселератори” и вероятно имам още малко да раста...не храня големи надежди,но знам че при мъжа клетките са в усилен процес на делене до 25 години,но минимум до 23…така че ако раста с по 1см на година...мисля че за 5 години се ще дръпна с 4см и ще стигна заветните 180…абе на хартия съм го измислил остава да се осъществи :)  :lol:

MI

15.12.06
21:02

Абе хора,момчето пита как да порасне,а не до кога може да се расте. дайте някви идеи.  Тва всички го знаем,че се расте до 25 години (разбира се не усилено)

16.12.06
14:03

Аз в 7-ми клас бях нисък. Започнах да играя баскетбол и израснах до едно задоволително ниво. Мисля, че ми помогна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1