Къде да обсъждаме стероидите ?

Темата е заключена.
SE

08.11.06
00:00

хора може ли да кажете дали ще се обсъдат стеройди някаде или ?

Стероиди не се пише с Й!!!
Йода

08.11.06
07:54

Ми няма да ги обсъждаш и толкова  :D

08.11.06
08:27

[quote author=“SeLeCt”]хора може ли да кажете дали ще се обсъдат стеройди някаде или ?

Доколкото разбрах, ще се възстанови след време “ГоуХарда”, затова няма да се пуска такъв раздел тук.

08.11.06
22:54

[quote author=“djpetko”]Ми няма да ги обсъждаш и толкова  :D

:lol: напълно съгласен

FZ

09.11.06
11:49

[quote author=“RAMBO”][quote author=“djpetko”]Ми няма да ги обсъждаш и толкова  :D

И аз също съм съгласен .

FI

09.11.06
21:12

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“RAMBO”][quote author=“djpetko”]Ми няма да ги обсъждаш и толкова  :D

И аз също съм съгласен .

балъци... :D

SE

09.11.06
21:39

ма кви сте вие та да ми казвате дали да обсъждам или не нито сте модератори нито нищо а ми говорите некви простотий като сте решили да сте чисти мене не ме интересува аз искам да си обсъждам стеройдите пък на тези който не им харесва нека да не ми усират темите

09.11.06
23:22

Няма изгледи тук да се коментират стероидите.
В бъдеще Го-Харда ще заработи и това е отговора на въпроса Ти

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1