20.10.04
03:29
Еи хора ! Какво ви е мннието за комбинацията :Дека-”Дураболин”+”Напосим” и след това “Сустанон 250”+”Провирон” това общто за 9 седмичен цикъл....ако някои може да ме посъветва нещто по добро ще му бъда много благодарен !!!
На колко си годинки?
Колко си тежък?
Колко си високичък.... ???
Е???
ДА гадаем ли ?
деката е добро напосим-а си е румънски бионабол сустанон-а си е омнадрен омнадрен-а си е гаден можеш да се омазниш с него провирона ти е нужен в средата или края а 9 седмици са ти много щото ми се струва че не разбираш кой знае колко та щи кажа 9 седмици са много ако си начинаещ толкова дълго време на отрови не е на хубаво а пък и трябва да имаш много пари но ти навярно си си направил сметката и си знаеш че ти трябват над 150 лева освен ако някой не ти пробутва евтини менте анаболи
23.10.04
18:24
[quote author=“Beni”]Еи хора ! Какво ви е мннието за комбинацията :Дека-”Дураболин”+”Напосим” и след това “Сустанон 250”+”Провирон” това общто за 9 седмичен цикъл....ако някои може да ме посъветва нещто по добро ще му бъда много благодарен !!!
ти добре ли си? 9 седмици са страшно много време.толкова дулги цикли правят само напреднали.
надявам се че си премислил добре дали ще зобиш.ако нямаш поне 17 години това много може да те увреди(не че иначе няма).
ако си над тази възраст би могъл да зобиш например дека и бианабол или сустанон(омнадрен) с бианабол.втората схема лично съм я изпробвал задържаш много вода но също е ефективна особенно за сила.препоръчвам ти дека+бианабол 6 седмици.не прекаляваи с дозите храни се добре почижаи достатучно и ще поцтигнеш много.
незабравяй вустановяването след цикъла много е важно да запазиш постигнатото.тогава кленбутерола и трибестана са доста важни.
пожелавам ти успех ако се навиеш.
Р.С. ВНИМАВАЙ ЗА СТРНИчНИТЕ ЕФЕКТИ