Novak sam i iskam da ka4a masa

Темата е заключена.
VA

09.11.06
18:08

Na 16 godini sam 65 kila iskam da ka4a muskulna masa kazaha mi osfen trenirova4nata programa(napravena mi ot fitbes instruktor estestveno), da piq hap4eta metan 1n mesec, dali tova shte mi pomogne i dali metana ima nqkakva vreda vyrhu organizma.

09.11.06
18:32

ми като гледам нито правилна тема си избрал за въпроса си нито пишеш на кирилица но все пак ще ти кажа моето мнение.... 1. Нямаш никав тренировачен опит 2.Само на 16 години си 3.Ако фитнес инструкотора ти е казал да пиеш метан му тегли една дълга и широка по майчина линия и повече не се занимавай с него. Моя съвет е да ядеш повечко дори без да пиеш нищо ще виждаш резултати

09.11.06
18:39

на 16 години Метан да взима....това е абсурдно. имам познати коита на 16 години взимаха Омнадрен и Ретаболил както и Метан и сега като спрат стероидите приличат на ЛАИНА.. с извинение за грубия език.

момко на 16 години никакъм метан , научи се да тренираш здраво и да ядеш правилно. аман от Псевдо-фитнес инструктори които освен от зоб не разбират от нищо друго...то те и от зоб толко разбират де..

TL

09.11.06
18:47

[quote author=“dzhutov”]Na 16 godini sam 65 kila iskam da ka4a muskulna masa kazaha mi osfen trenirova4nata programa(napravena mi ot fitbes instruktor estestveno), da piq hap4eta metan 1n mesec, dali tova shte mi pomogne i dali metana ima nqkakva vreda vyrhu organizma.

Тоя дето ти го е казал това трябва с камъни да го пребият. Доколкото знам метана дава супер много сила, обаче си вреди. Месо, яйца, мляко и така нататък+ако толкова искаш може нещо протеин или гейнър да си вземеш. И “тласкаш железо”  :lol: и си готов. Ма все пак внимавай как го “тласкаш” де. Няма да е зле да видиме програмата.

VA

09.11.06
18:55

мерси, чи писахте по темата ми, ако на някои му се занимава да пусне една програмка за маса заедно с хранителния режим и добавките ще сам му много благодарен :wink:

09.11.06
19:53

Значи като гледам сега почвам да тренираш първото нещо което трябва да направиш е да положиш силна основа почнеш ли да зимаш сега метан спреш ли за 1 седмица ставаш по зле отколкото си бил преди да почнеш.Аз тренирам 2години вече.Ето ти савет от мен 2 месеца тренирай всички мускули всеки ден(разбира се трябва да почиваш)или наи добре през ден или нещо такова и след това за маса и после за метан.Стани поне на 18 година и мисли за химия.......Отностно МЕТАНА качва сила и то много.А ако искаш програма за МАСА ще ти напиша но не виждам смисъл.

TL

09.11.06
20:00

http://www.bb-team.org/training/000157.php - ми тва е за начинаещи
http://www.bb-team.org/training/000156.php - тва е за абсолютно начинаещи. Ако не си влизал във фитнес до сега тва е за тебе. Въпреки, че не видя да има клек и тяга вътре. Мисла че няма да е лошо и тях да ги вкараш самоче с  леко и някой да ти ги покаже щото ако не ги правиш както трябва и с тежко може да станат кофти работи.
Тя програмата щом е от сайта значи вАжи и без тия упражнения, ма аз мисла че няма да е проблем да ги вкараш и тях. Все пак нека още някой се изкаже. Пак повтарям провилно изпълнение и много фини тежести в началото.

09.11.06
21:19

zako da si razvalq6 da pie6 metan.NQMA SMISAAL

VA

09.11.06
21:51

ми аз преди тренирах ама спрях зарад кунтузия и ся бая корем напраих с тва пиене и ядене та ми каза 1во маса да кача и после да свала мазнините  :wink:

09.11.06
22:01

а защо като си тренирал незнаеш примерно за метана и упражнения ?

FI

09.11.06
22:26

[quote author=“dzhutov”]Na 16 godini sam 65 kila iskam da ka4a muskulna masa kazaha mi osfen trenirova4nata programa(napravena mi ot fitbes instruktor estestveno), da piq hap4eta metan 1n mesec, dali tova shte mi pomogne i dali metana ima nqkakva vreda vyrhu organizma.

1 хапче на месец ли?

VA

09.11.06
22:45

ми аз за упражненията знам ма метана за 1ви път го чух и ми каза ще ти помогне уе и то вика тря да пиеш по 5-6 на ден после се понижава ама ся като ми казахте се осъзнах

09.11.06
23:07

та нещо малко си зелен за тия работи .
1- че сега почваш да транираш
2-  в процеса на тренировка ще си прецениш сам кое как ти се отразява
3- тоя финес интруктор .. май не е е нужната квалификация
4- мисля че метана е доста по токсичен в сравнение с другите АС ( така мисля не съм 100%)
5- СТЕРОИДИТЕ НЕ ТЕ КАРАТ ДА РАСТЕШ ..първо си изгради стабилна основа , смисал като трен. опит , разбери кое работи за теб , наичи се да живеш с фитнеса , да се пригодиш към него ..
6- стероидите не дават трайни ефекти
7- се пак си малък , едва на 16… но ако си решил да гониш някви цели това е други ..
много ми хареса една реплика на Драганички в интервю в бб ...
стероидите са една 5-10% от цялата работа , ТЕ дават ПОСЛЕДНИЯ ТЛАСЪК.

09.11.06
23:25

Първо прочети правилата
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1