12.11.06
18:24
Значи Искам да ме посъветвате какви добавки да пия защото имам приятели които се тъпчат с какви ли не “боклуци” но не съм видял да има много ефект, та посъветваите ме мен но да не са някакви много скъпи добавките защото сега нямам възможност за по-скъпите та (63-65кг... 174 Висок... Тренирал съм месец и половина някаде...) вие сте ??!??! :roll:
12.11.06
18:50
Еми...
Според мен можеш да си вземеш креатин “Crea Pure” който не е много скъп и да хапваш стабилно... по 5 пъти дневно е нормално да ядеш .
Креатина можеш да го пиеш 1 седмица по 15 грама дневно на 3 дози. в почивните ти дни например 1 път сутрин след това наобяд и след това преди вечеря ... трябва да го пиеш на гладно. а в дните в които тренираш един път 15-30 мин преди тренире и след тренире 15-30 мин и 3-тата доза можеш вечерта по некое време или сутрин ти си решаваш... от тоя креатин има ефект ... след първата седмица започваш само по 5 грама дневно преди или след тренире и в почивните дни когато поискаш. Но ако ядеш стабилно и го пиеш тоя креатин ше качиш ММ. креатина струва 30лв - 300гр.
А за протеини се саветвай с някой друг.
12.11.06
18:59
10х още мнения :)
12.11.06
19:02
Прекалено ти е рано за добавки. Още 2 месеца само на храна и сън го карай и след това мисли за добавки.
12.11.06
19:10
е аз се тъпча като свиня от одавна сигорно от 4 месеца първо бях 58кг. до 3тия месец станах 64 някаде и от там не мърдам въпреки че се тъпча много а за спането :x немога да спя по много :D
12.11.06
19:14
Еми не трябва да се тъпчеш изобщо. Явно си нямаш представа от хранене - прочети повечко за РБР и ВВД. Сън ти трябва около 8-10 часа, нормално е да ти е трудно всеки ден да спиш по толкова(училище, работа, лекции и изобщо с каквото се занимаваш), но гледай да почиваш качествено - възстановяването е много важно. Основното е, че трябва да ядеш често и по малко, а не да се тъпчеш.
12.11.06
19:16
Зе ми думите от устата !
12.11.06
19:22
аха ми ок ще се постарая така да ям :)
12.11.06
20:06
Още ти е мноооооого рано да мислиш за химии или добавки. Първо направи стаж 4-5 месеца и като видиш, че вече нямаш кой знае какъв напредък тогава мисли за тези неща. Сега си яж стабилно и спи като хората
[quote author=“astralis”]Значи Искам да ме посъветвате какви добавки да пия защото имам приятели които се тъпчат с какви ли не “боклуци” но не съм видял да има много ефект, та посъветваите ме мен но да не са някакви много скъпи добавките защото сега нямам възможност за по-скъпите та (63-65кг... 174 Висок... Тренирал съм месец и половина някаде...) вие сте ??!??! :roll:
Пробвай с: пилешко, риба, телешко, пуешко, картофи, ориз, диетичен хляб, боб, леща + салатиии
Хрананта е всичко. Добавки не ти трябват на този етап.