22.09.04
22:13
Нищо не си писал обаче като тегло, ръст.. не е лошо да дадеш повече инфо. От месец-два май беше на нещо по-”сериозно” :wink: Колко качи... защото без предишни снимки от вида “преди 6 месеца” няма как да преценим какво си постигнал 8)
Иначе продължавай Vanisher в същият дух.., но само намали анаболните компоненти :wink:
23.09.04
08:46
хехе
и аз съм същата хърба <-това го приех за обида :(
само дето май съм по-суперстар на годинки
аз на снимки изглеждам по-хърбав
тъй че ти може и да си по-як на живо
:)
Нямам предишни сминки :(
Затова от сега започвам да документирам :)
Само знам, че след 10 дена става 1 година сериозни тренировки :)
Снимката chest.jpg е най-добре излезнала :)
23.09.04
10:23
Добре си бе пич! Екстра си изглеждаш има хора доста по-голями на годинки от тебе, които не изглеждат и на половината на тебе!
23.09.04
10:59
не като обида
а като надъхване трябва да приемаш такива изказвания
и далеч ще стигнеш
ако всеки път като ти кажат ‘хърба’ качваш по 0,5 килоргама на лежанката
много скоро ще буташ 200
23.09.04
12:53
vanisher можеш ли по-натам да качиш някоя и друга моя снимка?
Пиша тук за да не бъда обвинен от ламите, че “дори модераторите спамят”.
:evil: Мога само ми прати на vanisher@abv.bg
vanisher
Бравос,венишьр :lol: Ако качиш малко маса и най-вече в рьцете и по-специално трицепса,ще си почти перфектен :wink:
24.09.04
18:57
[quote author=“sinner”]аз на снимки изглеждам по-хърбав
За съжаление по-вероятно е не на снимките да изглеждаш по-хърбав, а в огледалото - по-як :lol:
Е, айде и аз да ти направя една четка vanisher :wink: Много добре вървиш нагоре само така. А като си спомня каква хилка беше :lol: Сега изглеждаш перфектно ама това само трябва да ти доказва, че всичките усилия и положеният труд винаги се овенчават с успех и че си е струвало и да продължаваш по същия начин
27.09.04
09:36
perlsite як си
само на гърдички ми се струва, че изоставаш
ама може от снимката така да изглежда
ПС: Ама виж моя аватар с какво добро качество е. 8)
Гледай само пропорциите ве :) За човек 1.68 и 64кг виж в табличките :wink:
[quote author=“sinner”]само на гърдички ми се струва, че изоставаш
ПС: Ама виж моя аватар с какво добро качество е. 8)
В интерес на истина гърдите и раменете са ми най-добре развити :)
А “нямам” снимки, точно защото уеб камерката изкарва свръх качествени “снимки”...
Ае и повече за какво ви е..? Ако бяхте жени да масторбирате :lol:
27.09.04
13:42
на аватара ми се струва, че бицепса ти е колко двете магардички
Добре си е момчето, само дето гърбето му е като дъска :)
Поработи над плътността.
Съветче ;)
Ае изтормозихте ме за още два фрейма.. добавих друга гледна точка на плоският ми гръб и малките ми гърди :lol: :lol:
Иначе има много работа да се свърши де, баси само 64кг съм :)
В действителност, по-скоро си сложих аватар за базик... защото нещо много на сериозно ги взимате тия снимки :roll: (много модно стана) :lol:
29.09.04
21:36
Зна4и темата е за вани6ер-затова ще запо4на парво за него-Браобе пи4 за една година мн. добре, продалйаваи все така!
а за perlsite- ко му е на гардите и гарба перфектен си е -за тия кила!като ка4и -тогава повече! :D :D :D
29.09.04
22:03
шшш оу!ванишър ти на колко години си ве???колко си висок и колко кг си...дай мерки че ми е интересно! :lol: :lol: :lol:
http://info.datacom.bg/vanisher/bb/pictures%2023.10.04/IMG_0031.JPG
Ето една снимка от преди 2 дена.
Не ми гледайте тъпата физиономия, че бях пиян кат кирка.
Гледайте ръката !!! :twisted:
25.10.04
12:46
Vanisher казвай как направи такава ръка бе човек! Нещо зимал ли си?
Бионабол ще да е зел :) или просто си е притиснал ръката до тялото (така винаги изглежда по-голяма :D )
Според мене е добре,само че за 1 година тренировки може и повече да се очаква.Поне според мойте виждания.
+тва невиждам нищо особено в ръката.И мойта е такава като я притисна до тялото.
не знам кво е ставало...не помня много много..може и да съм я притиснал към тялото, но 1 час по-рано правех тренировка за бицепс+трицепс и може още да ми е напомпана била....
немам идея
но все пак откакто по4нах новата тренировъчна програма доста по-добре се чувствам и доста понапъних и то само за 1 месец
Ми може и от трен да те държало още.Я кажи колко ти ръката напомпена след бицепс+трицепс? И колко см,колко кг и на колко години си?
05.11.04
11:09
Може може.
Просто понякога ДАТАКОМа е ДАУН!
Или просто нямаш достъп до тях.
06.11.04
14:20
Явно съм нацелил момент когато са били ДАУН!
БТВ: Колко си висок?