28.02.04
01:13
Zdraveite zdraveniazi.interesuvame kak tochno se provegda edin zikal s B 12 .Imam predvid prez kolko vreme se bie vsiaka ingekzia i kolko vreme prodalgava,aaa i oshte nehsto koeto sashto e dosta vagno kakvo e kolichestvoto na edna ingekzia(shtoto to mai se mereshe vav GAMI) i prechi li ako prez tova vreme se polzvat niakakvi ssteroidi.shte ima podarak deca za dobar otgovor)))))))))
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 10:56.
zna4i 4uval sum za vseki den i vsqkvi raboti.az sum si slagal 30 min predi trenirovka.dosta otdavna be6e ama vednaga dignah tegestite.po princip e hubavo da prieme6 cqlata gama vitamini predi trenirovka.gamite mi bqha 1000 tui 4e ako iska6 probvai 1 put nqma da se razo4arova6.
01.03.04
18:56
Predator vij sa :} B12 i Folieva kiselina e dobra kombinaciq bezvredna ! No neprekalqvai s B12 zashtoto shte povi6i6 4ervenite kravni telca i stava opasno :| bie predi trenirovka i sutrin obed i ve4er po dve hap4eta se piqt predimno taq smehama e za sila :| no ot B12 nqma smisal ! samo si dup4i6 zadnika :} i ima minimalen efekt :} po primen be6e taka :} za vseki e strogo individualno
01.03.04
20:23
Gym-Bg blagodaria ti za otgovora.obache az mislia da go bia ponege sega shte pochvam edin zikal s deca i winstrol i zatova malko da mu podsilia deistvieto.a inache za folievata kiselina sam si vsel.samo se chudia dali niama da mi navredi ako go smesia s toia zikal deto ti kazvam i zatova malko se kolebaia.ako niakoi koito znae ili e probval neshto podobno shte sam mu mnogo blagodaren ako mi kage
02.03.04
12:44
Emi B12 se vzema sled cikal do kolkoto znam :|