Проблем..

IC

14.11.06
18:29

Значи имам един проблем...От една седмица насам във фитнеса когато правя упражненията усещам как някой пат как сарцето ми се напряга повече и почва да прескача като чели.Нз от какво се далжи това.Не съм и пушач.Имам и съмнение , че може и да е от залата защото има мн малко въздух в нея(залата в поликлиниката до ресторант стадиона става дума..който ходи знае за какво става въпрос).Та пускам темата тук защото миналия месец зимах креатин за пръв път и мисля че може да е от него(едва ли)

Не е от него. Внимавай как дишаш. Дишането може да е причина за такъв проблем.

14.11.06
20:01

И от дишането може да е и от напрежението,може и отделно да се притесняваш нещо...нз човек и на мен ми става често а тренирам отдавна.На кардиоолог сам ходил нищо ми няма и си прая изводите че е от фитнеса,нз
НО сас сигорност твоето не е от креатина  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1