Препоръчайте ми протеин

13.11.06
19:46

Решил съм да си взема суроватъчен протеин,но имам само 80лв.Препоръчайте ми някой добър,който сте използвали или имате добро мнение за него.

13.11.06
20:31

батка тука сички ще ти кажат optimum или scitec обаче те имат и мноо хубави цени . като една кутия протеин от тези две фирми няма дори 1 кг .апак цената и е 50-60 лв .затова моето мнение си купи някои БГ или на някоя по ефтина марка като biotech ili american muskul.мойе да не са стакова качество но ще го пиеш повече време

13.11.06
20:40

Абе да братле за марките ми е ясно.Аз искам конкретно да ми кажете кой протеин и в каква разфасовка :oops:

KO

13.11.06
20:53

Току що щях да пускам абсолютно същата тема, но гледам, че някой вече го е направил!
Препоръчайте ми протеин, който е:
-високопроцентен суроватъчен
-не е Musashi(не го ща единствено поради високата цена)
-не е Universal(изгубих доверие в тая фирма като разбрах, че в някои гейнъри слагат прохормони)
-няма надписи подобни на тоя на опаковката: “100% whey”, че много ме дразнят
-не е бг(няма смисъл да обеснявам що)
-има ниско ниво на лактоза(давам алергии на такива работи)
Абе с две думи искам нещо качествено. Мога да дам до 50-55 лева на килограм.

13.11.06
21:27

Champion Nutrition PURE WHEY

FZ

14.11.06
11:30

[quote author=“ludia”]батка тука сички ще ти кажат optimum или scitec обаче те имат и мноо хубави цени . като една кутия протеин от тези две фирми няма дори 1 кг .апак цената и е 50-60 лв .затова моето мнение си купи някои БГ или на някоя по ефтина марка като biotech ili american muskul.мойе да не са стакова качество но ще го пиеш повече време

Приятелче може да си купеш всичко друго само не българско .
Например : UNIVERSAL NUTRITION ultra WHEY PRO TWF

14.11.06
15:15

Според мен biotech на мен ми харесва много кьм 35/36 лева на килограм е и е супер каам ти.

14.11.06
15:21

бати 60 лева никога няма да дам за протеин .пффф

14.11.06
20:03

[quote author=“Ivanski”]бати 60 лева никога няма да дам за протеин .пффф

Кат навлезеш повче във нещата 6е даваш не 60 а 160лв ;)

14.11.06
20:16

‘‘The_KiLLeR1 написа:

Ivanski написа:
бати 60 лева никога няма да дам за протеин .пффф

Кат навлезеш повче във нещата 6е даваш не 60 а 160лв

Абе килър ти като си навлязъл в нещата няма ли да ми предложиш нещо?
Нещо по темата да кажеш.....или ти е кев да си спамиш а :evil:

RE

15.11.06
01:25

[quote author=“Ivanski”]Според мен biotech на мен ми харесва много кьм 35/36 лева на килограм е и е супер каам ти.

и аз се присъединявам към това мнение.Биотеч са доста добри и цената е прилична :wink:

15.11.06
20:55

А къде в софия има магазин където се продават продукти на biotech :? И за 80лв кво количество и от кой точно протеин мога да си взема :?

18.11.06
20:42

Ако добавиш още 20 лв., може да си вземеш CN. Но ако си ограничен откъм money заложи на нещо по-евтино - моят съвет е biotech Super wpc, 0,5 = 24 лв.

IN

19.11.06
19:48

Абе защо някои хора се състезават кой ще пусне най-тъп коментар и ще даде най-малоумен съвет?!?...Единият пич вика “абе земи си бг протеин поне ще изкараш повече време!”..хахаха,другия пък твърди,че в протеините на Юнивърсъл слагали прохормони щото някъв продавач така му казал!!Хахахухуа...no comment напрао...аре като ви дойде някоя тъпотия на ум не е нужно да я споделяте с всички :wink: ...
По темата:Аз лично те съветвам да си поръчаш протеин на едро от щатите и така излиза най-евтино...примерно ако си поръчаш на Оптимум 100% Уей 10lb ще ти излезе към...абе с доставката май излизаше към 150-160 лева...а 10 либри са 4,7 кила които биха ти стигнали за около 2-3 месеца...

DU

19.11.06
21:06

Ако и по пестеливо го кара може и за повече време да му стигне.А иначе оптимум или champion от silata.com предоволен съм от тяхното обслужване

21.11.06
20:35

10x момчета :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1