14.11.06
21:01
Гледам в почт сички програми са си сложили изварата като за последно ядене ... ще е хубаво ли да ям сутрин към 6:30 само извара и към 20-21 4еса по 200 г
14.11.06
21:44
по принцип става 8)
15.11.06
01:27
[quote author=“dj-coco”]Гледам в почт сички програми са си сложили изварата като за последно ядене ... ще е хубаво ли да ям сутрин към 6:30 само извара и към 20-21 4еса по 200 г
Сутрин ти трябват въглехидрато, а не белтъчини. Организма му е нужен прилив на енергия, а най-бързо това става с въглехидрати. Ов.Ядки са идеалното решение. :wink:
[quote author=“realityman”][quote author=“dj-coco”]Гледам в почт сички програми са си сложили изварата като за последно ядене ... ще е хубаво ли да ям сутрин към 6:30 само извара и към 20-21 4еса по 200 гСутрин ти трябват въглехидрато, а не белтъчини. Организма му е нужен прилив на енергия, а най-бързо това става с въглехидрати. Ов.Ядки са идеалното решение. :wink:
А защо тогава в доста хранителни режими съм виждал сутрин по 6-12 белтъка ?
А за изварата - вечер е супер.За сутрин предпочитам овес :)
15.11.06
20:54
Аз сутрин вземам 30грама суроватъчен протеин, разтворен в портокалов сок+1 банан. Тва как ви се струва за закуска?
[quote author=“realityman”][quote author=“dj-coco”]Гледам в почт сички програми са си сложили изварата като за последно ядене ... ще е хубаво ли да ям сутрин към 6:30 само извара и към 20-21 4еса по 200 гСутрин ти трябват въглехидрато, а не белтъчини. Организма му е нужен прилив на енергия, а най-бързо това става с въглехидрати. Ов.Ядки са идеалното решение. :wink:
Сутрин на оргамизма му трябват и белтъчини,не само “Въглехидрато”,все пак едно 8-10 часа е седял без...
04.12.06
12:10
И аз се чудя дали става за закуска...А и тренировката ми се пада след закуската и дали изварата не е добре да е преди трен(дори да тренирам езин час след храненето)?
Изварата - само вечер, и то ако може повечко, с 2 супени лъжици зехтин + рибено масло. Това е мойта схема.
Провбал съм и други неща преди лягане, но това е най-лекото за стомаха, а и го дават като доста ефикасно за борба с катаболизма.
26.12.06
03:09
Аз сутрин вземам 30грама суроватъчен протеин, разтворен в портокалов сок+1 банан. Тва как ви се струва за закуска?
Вземи хапваи по здраво а пък и с тая суроватка за къде,друго е ако приемаш суроватка веднага след сън и половин 4ас по късно 5или 6 белтъка и към 130гр Овес + мляко :wink:
Добро е, само прибави и 100 г. овесени ядки, че въглехидратите са ти малко.