Проблем с ръцете

15.11.06
10:56

Проблема ми е следния : Тренирам от около 5-6 месеца и в последно време ми прави впечатление че бицепсите ми изостават и започнах да ги тренирам 2 пъти седмично и така вече 3-та седмица но пак нещо не ми харесват.Как мислите дали ги претренирам или да продължавам така? Дайте идеи и мнения как е най добре да развия тази мускуна група щото определено ми куца.Мерси предварително : :)

LU

15.11.06
11:04

1 пат седмично е достатачно
аз правя така и доста добре са ми развите бицепсите  бих казал

1 бицепсово сгъване с щанга 4х8
2 скотово с дамбел/чукове (това го сменям секи път) 4х8
3 концентрично 4х8

Веднъж ти стига за този стаж да са ти ръцете в седмица. Пробвай суперсерии.

15.11.06
11:29

Ахам благодаря ви за мненията.Ще пробвам 1 път седмично със сулерсерии и ще видя как ше е  :wink:

15.11.06
12:14

Тренирай бицепс и трицепс в един ден,много хубаво се помпат.Експериментирай и със супер серии.Хубаво е също и да си земеш нещо за възтановяване.

15.11.06
14:27

дам, наистина тренирай  един път в седмицата ръцете ,при мен има резултат

иначе, ludiaBG , не са ли мнго сериите ,които правиш за бицепс, може би имаш дота голям стаж... мое лично мнение- повече от 10 серии общо за бицепс е прекалено

FO

19.11.06
01:01

пи4 и аз като теб имах проблем с рацете....за това реших да експериментирам и сега ги тренирам в 1 ден като редувам
1седмица-1.скотово сгуване с дъмпел/3 по 8-10
          2.4укове/3 по 8-10
          3.концентри4но/3 по 8-10
2седмица-1суперсерия скотово сгъване с Т щанга+френска преса/4 по 8-12
          2суперсерия бицепсово сгъване с права щанга+разгъване на дъмпели зад глава/4 по 8-12
има много голям ефект и съм много доволен.

19.11.06
01:05

пробваи със следните упрсжнения за бицепс

сгъване от полунаклон със дъмбел
сгъване със щанга от стоеж
концентрично сгъване

19.11.06
14:01

Прави разлика между недостатъчно натоварване и претрениране! Преди и на мен не ми харесваше как расте бицепса, и понеже нямах мускулна треска колкото и да увеличавах тежестите и сериите си мислех че не го натоварвам достатъчно! Увеличих килограмите за бицепс на МАКС за мен и 2 месеца нямах НИКАКВО постижение (нито размер - нито издръжливост)...

FO

20.11.06
15:06

[quote author=“Madcap”]Прави разлика между недостатъчно натоварване и претрениране! Преди и на мен не ми харесваше как расте бицепса, и понеже нямах мускулна треска колкото и да увеличавах тежестите и сериите си мислех че не го натоварвам достатъчно! Увеличих килограмите за бицепс на МАКС за мен и 2 месеца нямах НИКАКВО постижение (нито размер - нито издръжливост)...

и с това искаш да кажеш 4е......?в тва изказване никаде не виждам инфо която би помигнала на пи4а да увели4и обиколката на бицепса.Vin Diesel експериментирай пи4,само така ше разбереш кое ти деиства най-добре.в тоя спорт трябва вси4ко да се пробва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1