Прецаках ли се, ме интерисува?

11.11.06
16:51

В момента работя за понижаване на теглото и реших да си взема л-карнитин. Когато отидох в магазина за добавки ми показаха някаква добавка, която представлява BCAA + л-карнитин на Aminostar. Казаха ми, че било по-добро, тъй като от л-карнитина ще понижа теглото си а това BCAA ще заздрави мусколните ми влакна и няма да загубя мускулна маса. В крайна сметка искам да сваля около 15кг. за около половин год. Та да попитам дали се прецаках много като си купих това, а не само л-карнитин??  :?

11.11.06
17:31

Не си или не точно  :lol:
Имаш да сваляш доста.Не знам тренирал ли си досега и имаш ли натрупана мускулна маса.Ако да - ВСАА са ти добре дошли, ако не - пак са добре дошли, но няма да го мислиш толкова много дали сваляш мазнини или мускули.
Дневно ти трябват около 2-3 гр л-карнитин.Виж колко е е карнитина в продукта на аминостар и си прецени дали ти трябва още  :wink:

RO

11.11.06
18:51

Неправилно си постнал темата, питъш за хранителна добавка.
Както и да е. Ако следвъш и режим на хранене , с подходящия прием на белтачини и въглехидрати в определените часове, тогава ще има успех. Не разчитай много само на добавката, иначе според мен това което си взел е добре. Стига да има добро количество като грамаж Л карнитин вътре. Успех !

11.11.06
19:34

Извинявам се за прецакването на темата, но съм новак в сайта и още съм дезориентиран :roll: . Мерси за отговорите  :wink: .

16.11.06
00:53

от тази марка аз лично несам доволен но да но да ти помогнат

16.11.06
16:37

Просто изчисли цена на грам продукт за 2-те химии отделно и виж, колко си се минал.

Освен това играе качеството на това в кутията, ама там вече е гадаене.

Принципно излиза по-скъпо да купуваш съчетание на 2 продукта, отколкото да си ги вземеш 2-та по оетелно.

Поздрави.

П.П. И е голяма грешка да слушаш какво ти дрънкат в магазина.

17.11.06
08:18

Мерси за съветите. За напред ще си взема поука!!!  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1