05.11.06
21:25
Така четох из форума,че който тренира продължително време евентулано в бъдеще ще има проблеми със сърцето.Та май някъде четох,че кафето помагало за сърцето?Какво ще кажете по въпроса?И да търсих във форума и не намерих нищо по въпроса.Също взимам кафе преди тренировка.Това добре ли е?
05.11.06
22:09
Внимавай с тоя аспирин, защото прецаква много гадно стомаха.
Внимавай с тоя аспирин, защото прецаква много гадно стомаха.
Особено ако е на гладно.Ако все пак решиш да приемаш - за много кратък период.
п.с. за аспирина говоря
16.11.06
01:29
извинете за спама, ама тоя сайт напоследък мн актуален е станал, вси4ки го препоръ4ват
нов ли е нещо?
[quote author=“kozmo”]Повече информация на никого не навредила.Това че има нови сайтове показва само едно българина има все по голям интерес към този спорт.Мисля че всички това би трябвало да ни радва. :wink:
Радваме се ама става малко досадно на всяко твое мнение да постваш тоя саит.Караи де щом модераторите за сега ти дават. Аз точно 1 статия прочетох от тоя саит и въобще не останах очарован, дано не те обиждам ако си ги писъл/превеждал ти ама беше ........
17.11.06
01:38
попитах, с надежда по-компетентните да кажат дали може да се вярва на писаниците в тоя сайт
17.11.06
07:24
[quote author=“kozmo”]Обиждаме това че си успял от една статия да си извадиш извод за работата на цял колектив от хора.Статиите са с различен стил и са абсолютно авторски зад някой стоят и научни титли.А отнсно линка не е задължително да го посетиш.
http://www.fitnes-bg.com/
повечето статий са просто Copy/Paste за какво авторство ми говориш
Нека не отместваме темата.Напоследък нещо май ми треперят ръцете и започвам да се чудя дали е от кафето?Но аз не предозирам - пия Пон.м,Сряда и Петък само по една малка чашка кафе преди тренировка.
[quote author=“freezer”]Така четох из форума,че който тренира продължително време евентулано в бъдеще ще има проблеми със сърцето.Та май някъде четох,че кафето помагало за сърцето?Какво ще кажете по въпроса?И да търсих във форума и не намерих нищо по въпроса.Също взимам кафе преди тренировка.Това добре ли е?
Ееее, това вече е прекалено...
Ако се тренира- проблем със сърцето...
Ако не се тренира- пак проблем със сърцето...
Ама и вие много плашливи сте станали :D . И много ги пазите тея сърца, бе... Ами даваш си сърцето на някоя девойка и нямаш грижа :wink:
А белия дроб, черния дроб, бъбреците... там ко шъ прайм :D
Дроб сърма май :D
19.11.06
14:05
То някои хора получават сърцетуп от кафе, така че всичко е много много индивидуално. Ако на теб ти действа добре и не се изнервяш не виждам проблем.