13.11.06
19:57
От известно време насам забелязвам, че имам прилив на енергия. Въпреки, че правя тежките тренировки, въпреки, че ходя на 2 вида тренировки, но и имам енергия за още много. Фитнес тренировките ги правя с повече кила от обикновенното и пак имам сили за още толкова. На другите видове тренировки (лека атлетика и волейбол) давам всичко от себе си и мога да бягам и да скачам още много. От известно време спазвам диета (без сладко, без бял хляб [пълнозърнест] и т.н.) и след тренировка и час-два преди нея се наяждам стабилно. Нямам си и поняние от какво е, но ми е добре така и се чудя от какво може да е ?
П.С - не вземам химия.
13.11.06
20:41
Ами , ако искаш включи : бягане , каране на колело , гребане или плуване , бойно изкуство ... ! ;)
От личен опит знам , че много се изморява човек при тези видове тренировки !! ;)
13.11.06
20:42
А като си дигнал килата, повторенията по малко ли са от преди?
ако случайно откриеш от какво е, моля те кажи :) че напоследък енергия нямам никаква :?
Преди около месец и аз имах подобен прилив на енегрия, но при мен май беше от психическа нагласа - просто ми се събраха няколко неща на главата, от които побеснях и за да не съм вреден за околните, изкарвах всичко във фитнеса. Почти на всичи упражнения вдигнах с по 5-10кг. само за 2 тренировки. Но естествено сега вече нямам този психически стимул и я нямам тази енергия.
13.11.06
21:37
Може да е от много неща. Най - вероятно на психическа основа. Ако се чувстваш по - добре като цяло(намерил си си ново гадже, изкарал си добри оценки в даскало, вдигнали са ти заплатата, ваште са ти купили кола и т.н.) то ще се чувстваш по - добре и докато тренираш. Няма смисъл да се натоварваш повече защото това хубаво чувство може много бързо да излети. Явно се възстановяваш добре. Според мен няма да си така много време и скоро пак ще чувстваш натоварване. Ако кажеш какъв ти е стажа(не само във фитнеса а и другите спортове) ще можем да се ориентираме още по - добре.
13.11.06
22:01
[quote author=“ExtazistiS”]Ами , ако искаш включи : бягане , каране на колело , гребане или плуване , бойно изкуство ... ! ;)
От личен опит знам , че много се изморява човек при тези видове тренировки !! ;)
Ами точно това казах. На ден бягам много, на тренировките (двата вида пак) също и на самия фитнес си правя кардио когато имам свободно време (правя по 30-45 мин бягане след това). На самите тренировки првая около 15-20 спринта по 50 метра за бързина и после кросче по 10-12 обиколки на стадиона (300 метра всяка) и така почти всеки ден.
THE LIFETAKER - не, не са по малко. Даже мога и повече, но смятам че 8-10 повторения са си добре, пък и особенно щом правя тежки тренировки.
boxerg - почти обратното. Нещата не се получиха с едно момиче, оценките са горе долу добри, но не са това, което мога. Явно тая прекалено много яд в мене и си го изкарвам и затова така си мисля..ще пиша след време :)
И от яд може. :)
Забелязал съм, че като съм нервен..вдигам доста повече, доста по-интензивно, докарвам си и леки контузии и чак после се усещам...
14.11.06
19:18
При мен пък чак след средата на тренировката имам голям прилив на енергия. И когато свърша имам чувството, че не съм правил нищо и мога още една трен да направя. От какво може да се дължи - психика или не добре загрявка
14.11.06
19:49
За същото говоря, само че при мен е през целия ден и се чудя върху какво да си изкарам енергията. Днеска бях 3 часа на волейбол и 2 на атлетика и сега мога да ги повторя по 1 път, имам много енергия не знам защо .. :roll:
14.11.06
19:57
За същото говоря, само че при мен е през целия ден и се чудя върху какво да си изкарам енергията. Днеска бях 3 часа на волейбол и 2 на атлетика и сега мога да ги повторя по 1 път, имам много енергия не знам защо .. :roll:
Сега си мисля, че можеби пък не трябва да си напълно изтощен и гроги след тренировка
14.11.06
20:03
Сега си мисля, че можеби пък не трябва да си напълно изтощен и гроги след тренировка
Да, но поне да си седя на едно място, а не да ставам през 2 мин и да се чудя кво да правя и да обикалям като идиот ;)
14.11.06
21:53
Да ти имам проблема :roll: То и аз като излизам от залата се чуствам супер тонизиран,ама чак да не мога да стоя мирно 2 минути...Да не си на ефедрин :lol: :P
ако откриеш какво ти дава тази енергия, патентовай го и си купи яхта с първите продажби :lol:
15.11.06
18:18
И аз забелязвам, че понякога едва стигам до фитнеса. Спи ми се, боли ме главата и нямам грам сила. Н по средата на тренировата имамрпилив на енергия. Мн странно.
15.11.06
19:33
Ето сега се връщам от тренировка и все едно съм си седял от нас. Може малко налудничево да звучи, но си е самата истина. Не мога да си обясна защо става така, не е мн хубаво защото мога да се натоваря повече от обичайното и да си направя няква контузия без да се усетя с такава сила. :roll: