болка над лакатя

13.11.06
22:26

При трениране имам ужасна болка 1 см над лакатя.не мога да дигна 30 кг както трябва(макса ми е 80).
от какво може да бъде и как да се отаржа от него по барзо?
Въб форума пи6е6е за финалгон,фелоран fastum gel и тем подобни.
Благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.11.06
22:36

Да правилно си се насочил към геловете но дай си и седмица почивка.
После започни постепенно да се завръщаш към работните тежести

16.11.06
18:22

Значи според мен трябва да си починеш поне около месец и да спреш примерно упражнения като френска преса изклютително мн се натоварва тази част която ти каза.Значи моя съвет е да си вземеш ФЕЛОРАН—-ГЕЛ и ХАПЧЕТА.

Гел който охлажда и временна абсолютна почивка.

16.11.06
21:36

ако ти се тренира много зимаш обезболяващи и блъскаш пак :))) ....аз така правих преди и после травмата ме извади за месец от залата :)

[quote author=“Nazgul”]ако ти се тренира много зимаш обезболяващи и блъскаш пак :))) ....аз така правих преди и после травмата ме извади за месец от залата :)

По - добре не го прави. Няма никакъв смисъл.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1