12

Темата е заключена.

17.11.06
10:28

само

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:46.

17.11.06
10:52

Спокоино все пак има резултат тренираи си яж си и ще надаиваш лека-по-лека!!!!Не се притесняваи.

Трябва да наблегнеш на храненето. По 6-7 пъти на ден в малки количества. Така се качва маса.

17.11.06
11:49

Аз ще ти дам съвет яж си всичко яж си каквото ти се иска разбира се ще гледаш да не е мн мазно.Ти все още си във ранен стадии и можеш да си позволиш.Яж по малко 6-7 пъти на ден.И си вземи яйчен протеин които да пиеш вечер 1-2 часа предо лягане

FZ

17.11.06
12:05

[quote author=“hilkata”]Здравеитв всички от форума!Току-що се регистрирах и имам един много вайен вапрос-на 15 сам(почти 16),тренирам от 4 месеца храня се добре и зимам млечно-яйчен протеин веднага след тренировка.Проблемат ми е че откакто тренирам сам качил едва 1-2 кг и като цяло сам слаб и хилав. Какво да правя ?

Ти какво очакваш за 4 месеца ? То не се качва толкова бързо иска се време и постянство във правилното хранене , тренировки и възтановяване.

17.11.06
12:31

ьаьа:

FZ

17.11.06
12:36

Това е нормално ти да растеж по- бавно от него.
Не се притеснявай тренирай си храни се правилно и резултати ще има .
Всичко е много индивидеално и ако нещо е добре за теб за него може да не е и обратно.

17.11.06
12:46

само

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1