Глюкоза няколко въпросчета

31.10.06
10:17

Аз съм ендоморф ( не точно но горе долу приспадам кам тази група ) на 17 година съм 65 кила 175 висок 2 месеца стаж във фитнес зала ...  Та въпросчетата са ми (доста теми съм прочел за глюкозата)  :

1.От глюкозата мога ли да натрупам мазно по тялото си или ще кача чиста маса? ( тва е най важното щот не искам да сам некаква торба със сланинки  )
2.Кога е най добре да приемам глукозата (имате предвит че тренирам сутрин)?
3.По колко грама да приемам на ден (80???)?
4.Глюкоза ли е по добре да взимам или мед?

Благодаря предварително за вниманието  8)

[quote author=“Vesata”]1.От глюкозата мога ли да натрупам мазно по тялото си или ще кача чиста маса? ( тва е най важното щот не искам да сам некаква торба със сланинки  )
2.Кога е най добре да приемам глукозата (имате предвит че тренирам сутрин)?
3.По колко грама да приемам на ден (80???)?
4.Глюкоза ли е по добре да взимам или мед?

Благодаря предварително за вниманието  8)

1. По-вероятно е мазнини да натрупаш.
2. След тренировката
3. 40 грама
4. Изборът си е твой. По-добре глюкоза.

17.11.06
22:12

3. 40 грама

Защо по 40 нали се приема по 0.9-1 грам на килограм телесно тегло значи трябва да приема по около 60-65 на ден

Темата е стара, но щом си писал... 40 са достатъчно да задоволят нуждата от бързи въглехидрати. Нагоре е за тежки хора или ектоморфи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1