09.11.06
23:42
на 17 години сам 180см. Преди лятото бях 82 кг, а сега съм 72 (лятото не съм тренирал). Преди това използвах наведнъж креатин + глутамин + амино ацидс. Какво да взема за да си възвърна по бързо килограмите. И с какво да си мажа рацете, щото ми порасна бързичко на 39.5 и ми излязаха стрии, сега отново като стана 80+-5 кг дали ще излязат още стрии..
Мерси ;)
09.11.06
23:56
Протеин + креатин. Крем ДЕВА против стрии. Може да се появат да, но ако не вдигнеш много бързо ръка може и да се адаптира кожата, все пак не започваш от сега.
11.11.06
12:03
изполэвай сьщата програма и сьщите добавки както преди да спреш да тренираш лятото.Аз имах същия проблем и това помогна
Явно имаш подходящ ген. ОБАЧЕ, какви са тия спадове и пикове, не е никак добре за здравето това неща.
При пауза от 3-4 месеца, с подобна пропорция не трябва да се смъкват повече от 5 кг според мен.
За да нямаш такива амплитуди, просто наблегни на храната и систематичните тренировки.
Още повече, щом и стрии правиш...
11.11.06
19:06
Ще си възвърнеш загубеното сравнително бързо предполагам, независимо от това , че лятото си загубил. Това си е нормално да има такива периоди. Можеш да вземеш креатин, аргинин. изолевцин , глутамин и таорин. може да видиш някой комбиниран продукт, но според мен креатина(монохидрат) и глутамина да са самостоятелно. + другите . Успех !
17.11.06
23:50
Emi smuknah 10 kG zashtoto, bachkah kato barman i pochti nqmah sun i redovna hrana smisal qdqh kogato imam vreme.. ;) taka e na moreto