18.11.06
01:19
бива ли го тоя бърна ?ако не препоръчайте друг или нещо което драстично да намали мазнините ?в смисал да помогне на диетата и кардиоти
18.11.06
01:25
Първите 5 дни си full of energy и не можеш място да си намериш. Ефектът е впечатляващ, но след 5-ия ден вече аз нищо не усещах. Заслужава си бърнъра, но много скъпо идва в БГ. Бих пробвал Red Acid Gen2 :roll:
18.11.06
01:28
а от nutritiontarget ако си го поръчам ?аз ще го пия с други работи 100 на 100 или пък се чудя дали да не си поръчам от тоя ефедрин дето е на 3то място в класацията на bodybuilding.com и да го вземам заедно със кофейн и кленбутерол още не съм решил аболутно нищо
18.11.06
01:44
Те спряха да го предлагат(ефедрата де).
Абе да ти кажа от бая време само разпитваш кое как :) Да беше седнал само с една диета и щеше да си доволен.
Така и така се чудиш какво да е ако имаш повечко пари си вземи:
Липо6
+
Супер Кътс 3 или Пролабс Кътс 2
+
л-карнитин
+
диета
+
кардио
Няма начин това да не ти подейства ;)
18.11.06
10:17
След като имаш парите си вземи Lipo6, Animal Cuts или Hydroxycut Hardcore който и от трите да вземеш няма да сгрешиш , а относно Super Cuts-a не е нищо особено като си вземеш и л-карнитин за 30-40лв и то по добре да си вземеш Animal Cuts ще ти излезне малко по скъпо но поне знаеш че ще го усетиш.
Позволи ми да не се съглася, анимал кътса не струва.От всичко има , но в прекалено малки количества.
Кътс 3 или Кътс2 не са кой знае какво - съгласен съм , но не случайно ги препоръчвам в комбинация с стим бърнър (Липото в случая).
Не може да си вземе 2 стима и да го комбинира, ще му дойде прекалено много, докато комбинация стим + нонстим е перфектна.В случая л-карнитина също ще е от полза т.к. в Кътсовете има сносни количества от него ;)
—-
edit: kaто се замисля, гледам че има и Y HCL на PrimaForce в BG, ако добавиш и него ще луднеш направо :twisted:
extreme fat burn stack
——-
Aз лично за лятото съм си заръчал още от сега :
Red Acid Gen2 + Sesaglow + Purple Wraath
18.11.06
10:55
[quote author=“emzo”]Позволи ми да не се съглася, анимал кътса не струва.От всичко има , но в прекалено малки количества.
Кътс 3 или Кътс2 не са кой знае какво - съгласен съм , но не случайно ги препоръчвам в комбинация с стим бърнър (Липото в случая).
Не може да си вземе 2 стима и да го комбинира, ще му дойде прекалено много, докато комбинация стим + нонстим е перфектна.В случая л-карнитина също ще е от полза т.к. в Кътсовете има сносни количества от него ;)
—-
Aз лично за лятото съм си заръчал още от сега :
Red Acid Gen2 + Sesaglow + Purple Wraath
опа чакай не видях че си писал липото, така вече е добре.
22.11.06
23:50
Здравеи след като изпих две кутии от ЛИПО6 не останах много доволен макар и да свалях, но признавам си имах и допуснати грешки които разу4авам сега и надявам се следваЩата година да бъде с по малко грешки бях на НВД от 90 кг станах на 75 кг обе4е грешката ми беше в диетата ЗАСТОИ на лошият момент отна4алото свалях по 1кг на седмица,нау4и или потърси от някъде инфо върху въртенето на въгл. в фазата на дефениция грабни ЛИПО6 и ако е вси4ко на 6 с диетата Ще има ефект,успех