14.11.06
23:58
Здравейте :)
Ще купувам креатин и глутамин за мен и един приятел на обща стойност до 200лв. Искам да ви питам за марката Ultimate Nutrition тъй като виждам че има готини разфасовки (2 по 300гр) също така и Genesis. За глутамина съм се спрял на Scitec. Приемам мнения и препоръки ще съм ви благодарен.
15.11.06
01:21
Ultimate Nutrition и Scitec са доста добри, за Дженезиса не знам.
За креатина също така на Биотеч и ОN е много добър. :wink:
16.11.06
15:38
креатина на биотеч излиза на голяма далавера при големите разфасовки а качеството е 100% иначе за глутамина добре си се ориентирал :wink:
16.11.06
15:52
[quote author=“Batgogo”]Здравейте :)
Ще купувам креатин и глутамин за мен и един приятел на обща стойност до 200лв. Искам да ви питам за марката Ultimate Nutrition тъй като виждам че има готини разфасовки (2 по 300гр) също така и Genesis. За глутамина съм се спрял на Scitec. Приемам мнения и препоръки ще съм ви благодарен.
Ultimate Nutrition ги бива
Scitec са добри :wink:
Genesis :D
16.11.06
18:20
Ultimate е много класова фирма :idea:
16.11.06
20:28
Ultimate и Biotech за креатин и глутамин са най - добрите според мен.
18.11.06
13:19
да и аз мисля да си направя вторият цикъл с креатин...и затова ми трябва малко помощ...бях си взел на виедер предния път...но сега искам да сменя малко та да ви попитам...на ултимате ли е най-добре да взема...?
Значи взех си креатин 300гр на Ultimate и глутамин 240 на Biotech. Мерси за отговорите на всички само че има нещо което се сещам ма не съм сигурен. Едно време ми е останало явно съм го чел някъде че глутамина не го почваш веднага с креатина а първо примерно зареждаш и чак тогава пускаш и глутамина в обръщение. Така ли е или се бъркам с друго ?
аз съм чел че глътамина потпомага за усвояването на креатина ... и мисла че трабвеа да се почне още от зареждането ....поправетеме ако греша!
И аз въпреки че съм начинаещ съм 100% обеден че трябжа да ги вземеш едновремено за да се подпомагат аз в момента зимам смесен глутамин и цреатин в расвасофка от 200 гр и съм преценил че от 2007 г. почвам с сериозни добавки ся съм с няква аматиорска фирма бест фоодс и нещо май не ме кефи ма така си прецених след тва почвам кат си трябва с мноо качествени продукти и тогава ще потърся и съвет за програма и за подходяща добавка . Толкоз от мен !
Стана малък гаф така да се каже който поражда у мен един въпрос :)
Пия си го аз зареждащо креатина и днес беше последния ден. 5х20 демек 100гр но в кутията има по-малко от половината (тя е 300гр) което ме навежда на мисълта че съм пълнил много лъжичката и съм взимал доста повече на ден. Та мисълта ми е дали мога да си продължа цикъла (искам общо 4 седмици ) с на Nutrim примерно да си взема 100гр той също е Creapure? Един вид дали ако ги смеся (като свърша с Ultimate да го почна на Нутрим) ще стане гаф друг е въпроса че нутрим едва ли са много читави но става въпрос просто да финализирам нещата :)Не мисля че би ми се отразило негативно това повишение тъй като съм 105кг и сигурно по принцип трябва да взимам по повече. Очквам напътствия :)
24.11.06
22:31
АБе незнам ама гледай да не прекаляваш с дневните дози не е препоръчително
27.11.06
06:04
EAS, BSN
[quote author=“DunevmotorSport”]АБе незнам ама гледай да не прекаляваш с дневните дози не е препоръчително
що ко ще стане ?Аз знам че ако прекалиш с дозата тялото си зема нужната доза а др си го изпикаваш
30.11.06
17:45
Е за какво да ги натоварваш допъ.нително бебреците а и нямаш далавера като прекалиш защото това са пари все пак които изпикаваш