26.10.04
22:44
Тренирам от година, като в първите 3-4 месеца, и аз като всеки невеж се стремях към много кг. Обикновено правих на скрипеца с 10-ина плочки, на усп. Лежанака стигнах до 100-2 повт., без никви взиманив на каквото и да е, и се чувствах супер (това го пиша просто за да разясния проблема си). След това като станах по вещ спрях големите кила и си правех с такива, с които ми е достатъчно да получа желаното напомпване. Тренирах по 1 група на ден. Като не се застоявах много в залата, гледах да ми е колкото се може по-интензивна тренировката. Така до преди 2 месеца, откогато започвах да се чувствам кат пребит след трен., а понякога и по време. Не че нямах желание, просто мнного ми беше някак уморено, акто бях свалил кг до минимум. Все пак в у-щно време имам по около 7 часа средно сън, а събота и неделя 8-9, храня се сравнително задоволително. Сериозния проблем доиде преди около 3 седмици.ниамах направо никви енергиа да трен. За големите групи правех 7упр-3 серии, за малките 5-3 серии, ма едва изържах, а със всяка трен свалям кг-те или пък повторенията, или пък нямах сили дори с мин. Кг да изпълна правилно движението на упражнението. От 1 седмица започнах да пия амино. От началото на тази седмица след 4-5 дневна почивка смених прогр.:
1-гръб, трап.
2-гърди, гръден
3-почивка
4-бицепс, триц.
5-крака, рамо
6-вело и корем,
само дето днес на втория ден дори не можах да си довърща тренировката. Влязох зареден и отпочинал, а след 2 серия бех кат труп. На половината трен въобще се отказах и си тръгнах. Та незнам и аз кво да правя да почина повече ли или какво, МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ, дайте някакъв съвет.
26.10.04
23:07
Почини си 1 седмица поне.И си направи 3дневен сплит.Чак ако ти се струва че имаш сили за повече прави по-голям сплит.Пий витамене дори и да са от най-обикновенните и въобще плодове зеленчуци за да си набавиш достатъчно витамини.Храни си достатъчно като е хубаво да вкарваш нещо 4ас преди тренировка.Може 30 мин преди нея суроватъчен протеин ама същата работа ще свършат и 70 гр овесени ядки с прод за вкус или 2-3 варени яйца аз пак ги комбинирам с плод защото вкусът им не ми понася и кофичка кисело мляко.Давай почивка на отделните мускулни групи за минималните часове които са необходими не съм сигурен но някой друг ще ме допълни така или иначе.
Ако спазваш това не виждам възможност да нямаш сила да си довършиш тренировката.
Дерзай :wink:
Батка проблема ти е очеизваден :)
Претренирал си!!!
Почини добре както ти казват в предишния пост 1-2 седмици.
и почни 3 дневен. Може диетата да не ти е наред, постни в раздел хранене как се храниш може да не е достатъчно, но предполагам това си е чисто претрениране - 7 упражнения за 1 група е убийствено ти да не си рони колман? взимаш ли стероиди?
3-4 упражнения за голямите групи и 2-3 за малките са напълно достатъчни и макс 1 час в залата тря седиш. Ти си се претрепал братле :)
аре и успех!