Въпрос за гърба

18.11.06
17:24

Добре ли ще е ако правя в седмицата 2-пъти гръб.Първия път упражненията да са за разширяване , а втория за плътност ?

Ще се претовариш излишно. Две упражнения за плътност и 2 за оформяне в една тренировка + едно трапец(ако го правиш с гърба) и си готов. Как ги разпределяш тия упражнения да са за плътност и за оформяне? Според мен двете неща са взаимно зависими и не може да правиш само едното, а едното идва с другото.

18.11.06
17:38

[quote author=“MaDFeN”]Добре ли ще е ако правя в седмицата 2-пъти гръб.Първия път упражненията да са за разширяване , а втория за плътност ?

тренирам го 2 пъти и не се претоварвам...

18.11.06
18:15

[quote author=“MaDFeN”]Добре ли ще е ако правя в седмицата 2-пъти гръб.Първия път упражненията да са за разширяване , а втория за плътност ?

точно това правих и честно казано имаше ефект...... правих:
за ширина:
набиране
горен скрипец
пул овер

за плътност:
гребане с щанга
гребане с дъмпел
мъртва тяга

FZ

18.11.06
20:57

може но невиждам смисъл  8)

18.11.06
21:17

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“MaDFeN”]Добре ли ще е ако правя в седмицата 2-пъти гръб.Първия път упражненията да са за разширяване , а втория за плътност ?

може но невиждам смисъл  8)

Има и то доста голям смисъл...
Арнолд прави така даже...

18.11.06
22:53

когато направиш стаж колкото Арнолд и имаш неговите възможности да се въстановяваш може да го пробваш...

19.11.06
00:21

ами реших да направя така щото ако са ми в една тренировка ми идва в повече .Ще пробвам нали все пак трябва да се експериментира  :P

FO

19.11.06
00:39

аз тренирам гърба в 2 отделни трен. и съм пове4е от доволен.ка4их ММ и см за отрицателлно време.но и храната и добавките допринасят да възтановявям по бързо.......пробваи как 6те ти се отрази на теб.

19.11.06
00:52

според мен може и да стане но не требва да прекалявяш със упражненията.Пробваи и кажи какъв е бил ефекта

19.11.06
03:19

И как по- точно мислиш да го тренираш- 2 поледователни дни, през ден, през 2-3..?

19.11.06
08:36

[quote author=“someone```”]когато направиш стаж колкото Арнолд и имаш неговите възможности да се въстановяваш може да го пробваш...

Аз в момента тренирам,така  :D
И нямам никакъв проблем с възтановяването,даже ми е по тежко гръб в един ден и по-трудно се възтановявам...
А и не съм начинаещ,че да ми казваш,че нямам стаж... :roll:

19.11.06
09:48

djpetko не говорих за теб а за момчето което е пуснало темата. Ако прецениш че имаш възможности пробваи но както казаха и останалите гледаи ад не прекалиш, кръста е една от областите в коио лесно получаваш контузия за която може да сажаляваш цял живот. По-здрави и разумни тренировки

19.11.06
10:46

kyc-kyc ами мисля да го тренирам така през 3 дена

19.11.06
20:01

[quote author=“MaDFeN”]kyc-kyc ами мисля да го тренирам така през 3 дена

Това исках да знам, щото казваш, че ще разделяш тренировката, пък не казваш през колко време... И никой не се сеща да те пита, ама всички викат “давай, може” :D
Ами и аз да си кажа мнението сега :D :

През 3 дни може :wink:  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1