Вода??

15.11.06
15:48

как мислите вие добре ли е дасе пие вода по време на тренировка и колко???

FZ

15.11.06
16:37

Може да прочетеш тези две статии
http://www.bb-team.org/nutrition/000732.php
http://www.bb-team.org/nutrition/000678.php

Никой не може точно да ти каже по колко трябва да се пие на тренировка. Аз пия около 800мл.. Това е грубо казано де, но все пак толко. Има хора и по 2 литра пият, има и такива дето не пият изобщо. Пий колкото на теб ти действа най - добре.

15.11.06
19:15

Според мен лично си е до човека ако си жаден пии ако не недей се насилва.Аз лично преди да вляза в залата си взимам една минерална от 500мл и си къркам.А за кардио тренировките съм чувал че е задължително но нз колко е вярно  :?

15.11.06
23:47

Колкото ти се пие, не се наливай излишно , нито прави някакви драстични въздържания от пиене

16.11.06
17:12

Относно тезата , че пиенето увеличава жаждата по време на тренировка до колко е вярно,
аз не пия грам по време на трен интересно що ли не съм жаден ьмм

16.11.06
21:08

Аз лично пия доста,защото съм жаден много по време на тренировка.Пий колкото ти си пие. :wink:

16.11.06
21:20

ако гориш (сваляш кг ) е добре по много
Пример : един от мойта зала пиел по 15 л. на ден че да отслабне  :shock:

16.11.06
22:22

Аааа Тоя ще си прецака бъбреците от всякаде то бива бива ама 15 литра на ден те няма как да премине през бъбреците много ги натоварва ако ти е познат кажи му да я намали че не го виждам след 10 години

FI

17.11.06
11:13

[quote author=“Ayo”]ако гориш (сваляш кг ) е добре по много

Е извинявай, ама ако човек пие по 15 литра вода на ден трябва да ходи с гърне или памперс, защото постоянно ще му се ходи до тоалетна.

17.11.06
19:11

Физически невъзможно според мен. Той да не е каца? Знаете шишетата от 10л а представете си човек които е глътнал 1 такова за 8 часа как ше изглежда ако е успял въобще ...

17.11.06
19:49

И аз започнах да се замислям тия дни.

Преди като тренирах карата.  Сенсея забраняваше да се пие около тренировка. /Тоест повреме и веднага след/. И се чувствах доста прилично. Пиех си пак по много ама преди и след. Жажда не съм изпитвал кои знае каква.

А последно време / 10 месеца/ въведах практиката да пия по време на трен и имам усещането, че не действа особено добре.

Мисля, да спра да пия на трен. и малко преди и след.

Еми ако си няма друга работа в ежедневието... Да ходиш по 10 пъти до кенефа, не ми се вижда много практично... :lol:

TU

17.11.06
20:07

Аз си пия редовно, осодено като правя крака или кардио около 300-500мл

17.11.06
23:12

не вижте нямам за цел да ви лъжа тука ще го питам дали има възможност да влезе и да каже как стоят нещата защото наистина е нечовешко по толкова много

18.11.06
20:59

Това с водата са пълни простотии - онази дето пиела по 15 литра.И 150 чая видаголд да изпиеш пак няма да има ефект,ако не си стриктен.Относно водата и аз смятам,че трябва да се пие по колкото искаш.Напоследък пия по 2-3 чаши вода по време на тренировка(не знам дали това е от кафето).

18.11.06
21:11

Според мен вода трябва да се пие.В залата почти няма хора които да не пият вода но аз лично не мога да тренирам без да пия вода примерно лятото си е направо задължително

FO

20.11.06
15:16

[quote author=“GH0$T”][quote author=“Ayo”]ако гориш (сваляш кг ) е добре по много

Физически невъзможно според мен. Той да не е каца? Знаете шишетата от 10л а представете си човек които е глътнал 1 такова за 8 часа как ше изглежда ако е успял въобще ...

що пък да не е вярно....един мой приятел пие по 4 литра на трен.и казва 4е на ден си гълта средно по 11л. и да си кажа аз му вярвам...като седнем на кафе той за 1 4ас обръща по 2-3 може и пове4е води.ама вие да не си представите неква кле4ка 60кг....той е бая голям 4овек.

ZO

21.11.06
22:05

Според мен крайностите не водят към добро.Ако пия по 10л. на ден със сигурност ще си имам проблеми с бъбреците(и без това преди съм бил много зле с тях,почти се стигна до операция).Всеки си знае де,но все пак това е прекалено много според мен.Например Бранч Уорън пие по 4-5л. вода на ден,а е 110кг някъде и все пак нуждите му са големи,така че 3л стигат според мен за средностатистическия билдър.

22.11.06
10:56

zoben_pitbul съгласен съм с теб защото смисъл да се наливаш с вода няма ама никъв.Аз лично пия около 2литра на тренировка и около 2-2,5 за останалата част от деня но да стигам до 9,10 литра на ден смисъл няма.Идва едиб във залата и вика казаха ми че колкото повече вода пия толкова ММ—-изобщо не съм коментирал

Статията за водата в сайта е доста добре и ясно написана. Прочетете нея и тогава продължавайте да спорите  :)

http://www.bb-team.org/nutrition/000732.php
http://www.bb-team.org/nutrition/000678.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1