Без променяне на храненето?

16.11.06
19:36

Не съм тренирал от 3-4 месеца, сега почнах отначало! Ако не променя храненето (ако остане така както е било докато не съм тренирал) какъв ще е ефекта? И ще има ли такъв?

FZ

16.11.06
20:21

[quote author=“Madcap”]Не съм тренирал от 3-4 месеца, сега почнах отначало! Ако не променя храненето (ако остане така както е било докато не съм тренирал) какъв ще е ефекта? И ще има ли такъв?

зависи какво ядеш !!!

16.11.06
20:28

Добре, представи си че си ям нормално и без да променям нищо в приемането на калории почна да тренирам!!! Какъв би бил ефекта? Не може да няма НИКАКЪВ ефект!

FI

16.11.06
21:43

[quote author=“Madcap”]Добре, представи си че си ям нормално и без да променям нищо в приемането на калории почна да тренирам!!! Какъв би бил ефекта? Не може да няма НИКАКЪВ ефект!

Ами то въпроса е по - скоро от какво ти идват калориите.

17.11.06
11:48

[quote author=“Madcap”] Не може да няма НИКАКЪВ ефект!

Може.
Но най - вероятно ефект ще има и той ще е отрицателен.
Ако запазиш калориите и приема на протеин като досега - ще почнеш да губиш маса (включително и мускулна), защото си вдигнал енергоразхода а и разрушаваш мускулите, без да им осигуряваш нужния градивен материал.
Но наистина, трябва да кажеш какво и колко ядеш, за да ти дадем точен отговор. Това “ям нормално” нищо не ми говори, защото всеки си има различно разбиране за това. За някои “нормално”е да закусват с кифла, на обед да ядат някакъв мизерен сандвич, а за вечеря пица, като през останалото време нагъват вафли и бисквити и пият кола.

17.11.06
21:29

[quote author=”Петко К”][quote author=“Madcap”] Не може да няма НИКАКЪВ ефект!

Може.
Ако запазиш калориите и приема на протеин като досега - ще почнеш да губиш маса (включително и мускулна), защото си вдигнал енергоразхода а и разрушаваш мускулите, без да им осигуряваш нужния градивен материал.
Но наистина, трябва да кажеш какво и колко ядеш, за да ти дадем точен отговор. Това “ям нормално” нищо не ми говори, защото всеки си има различно разбиране за това. За някои “нормално”е да закусват с кифла, на обед да ядат някакъв мизерен сандвич, а за вечеря пица, като през останалото време нагъват вафли и бисквити и пият кола.[/quote]

Ми в момента за жалост и моя хранителен режим е подобен  :(
Мерси за отговора!

19.11.06
04:23

ми аз като ядях безразборно, като уж се мъ4ех да избягвам сладко и ходех 5 пъти седми4но на аеробика , нямах НИКАКЪВ ефект. не дебелеех, ама и не слабеех

FI

19.11.06
13:44

[quote author=“Madcap”][quote author=”Петко К”][quote author=“Madcap”] Не може да няма НИКАКЪВ ефект!

Може.
Но наистина, трябва да кажеш какво и колко ядеш, за да ти дадем точен отговор. Това “ям нормално” нищо не ми говори, защото всеки си има различно разбиране за това. За някои “нормално”е да закусват с кифла, на обед да ядат някакъв мизерен сандвич, а за вечеря пица, като през останалото време нагъват вафли и бисквити и пият кола.[/quote]

Ми в момента за жалост и моя хранителен режим е подобен  :(
Мерси за отговора!

Ако искаш да трупаш мускулна маса незнам как ще стане с това ядене.

19.11.06
13:53

Искам... И аз не знам какво искам  :?
Искам хем да кача, хем да не натрупам много мазнини както последният път като качвах! Вярно, че тогава се набивах с въглехидрати МНОГО! Та значи препоръчвате ми да наблягам на протеините? (няма да взимам добавки) от храната става въпрос!

FI

19.11.06
14:06

[quote author=“Madcap”]Искам... И аз не знам какво искам  :?
Искам хем да кача, хем да не натрупам много мазнини както последният път като качвах! Вярно, че тогава се набивах с въглехидрати МНОГО! Та значи препоръчвате ми да наблягам на протеините? (няма да взимам добавки) от храната става въпрос!

Еми то е нормално от въглехидрати и мазно да качиш. Еми поне гледай въглехидратите ти да не са от пици мици, а от пълнозърнести продукти.

19.11.06
14:12

А понеже както казах не съм тренирал скоро имам 1 въпросче! Когато почнах да тренирам 3 месеца не качих и 1 кг! Когато организъма свиква с натоварването! Сега пак ли ще е така? Преди почивката съм тренирал някъде 6 месеца?!

FI

19.11.06
14:13

[quote author=“Madcap”]А понеже както казах не съм тренирал скоро имам 1 въпросче! Когато почнах да тренирам 3 месеца не качих и 1 кг! Когато организъма свиква с натоварването! Сега пак ли ще е така? Преди почивката съм тренирал някъде 6 месеца?!

Еми застой, какво да правиш. Промяна в програмата не направи ли? Ама то ако си се хранил по гореописания начин... :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1