07.11.06
21:59
Искам да попитам случвало ли се е на някого когато прави кофички за гърди, да получава болка в областа на трапеца или по-скоро там където врата влиза в торса (май не е точно трапец това). Адска болка. Не мога да разбера на какво се дължи.
07.11.06
22:08
недей да си стягаш врата докато ги правиш , можи от туй да е 8)
[quote author=“bezstrashen”]недей да си стягаш врата докато ги правиш , можи от туй да е 8)
кво значи не стягай врата?
07.11.06
22:48
еми като се дигаш недеи да си стагяш (напрягаш) врата по отпуснато, стягаи само мускулите който натоварва упжнението (гърди , трицепс ...) , не съм сигурен от какво :lol:
[quote author=“bezstrashen”]еми като се дигаш недеи да си стагяш (напрягаш) врата по отпуснато, стягаи само мускулите който натоварва упжнението (гърди , трицепс ...) , не съм сигурен от какво :lol:
ми не знам, явно не го правя правилно но не мога да разбера точно кво греша
07.11.06
23:35
Може би не изнасяш тялото напред както трябва. Кофичките са упражнение което както лицевите опори “удря” на няколко места - гърди, гръб, трицепс.
[quote author=“boxerg”]Може би не изнасяш тялото напред както трябва. Кофичките са упражнение което както лицевите опори “удря” на няколко места - гърди, гръб, трицепс.
Явно е че бъркам някде! Според мене е това, че имам движение в врата и трапеца - не са неподвижни, но колкото и да се стягам, като пусна до долу, раменете ми ” хлътват” и се получава това паразитно движение.
13.11.06
20:48
Неправилна Техника !!
Помоли някой в залата да ти покаже как точно се правят кофичките !!
Изобщо не се стягай , като ги правиш
Отпусни се и блЪскаЙ !! ;) ;)
До колкото разбирам получаваш схващане.
После не ми стана ясно за какво стягане говориш. Няма какво да мислиш за стягания. Единствено как да се оттласнеш нагоре. А като си спуснат, няма какво да стягаш около врата, само гърдите и трицепса за да се набереш...
говори с човек, който може да те гледа и да ти обясни ако нещо бъркаш.
Може и просто от нетренираност да имаш някакъв проблем /но най-вероятно и техниката ти куца/
Успех
14.11.06
11:52
Проблема се получава 100% от това че сигурно роторната ти група е засегната и ако е така по добре не прави щом те боли.Защото контузиш ли си роторната груша спираш да тренираш.Иначе може би не ги правиш както трябва
Проблема се получава 100% от това че сигурно роторната ти група е засегната и ако е така по добре не прави щом те боли.Защото контузиш ли си роторната груша спираш да тренираш.Иначе може би не ги правиш както трябва
Какво ще рече, роторна група ?!