17.11.06
23:17
Знае се, че витаминните добавки повишават осезаемо апетита, което може да създаде сериозен проблем, когато човек е на диета. Затова ги пийте вечер, преди лягане. Много често хората пият витамини сутрин, с идеята, че така спомагат за един по-активен предстоящ ден. На практика обаче така спомагат само за един по-гладен ден... 8)
Aбе не че нещо ама обясни ни защо си на това мнение :) , че пак си в голяма грешка ;)
Витамините се пият сутрин с цел да се освоят по-добре. Ако се пият вечер усвояемостта, струва ми се, ще е доста под необходимата. Освен това може и да произведът нещо като ‘затлачване’ в организма.
[quote author=“Lumina”]Кое по-точно не ти е станало ясно, всезнаещий и вечно правий? :lol:
:mrgreen:
Колегата ти е отговорил по-горе.Между другото ти ако знаеш какви конски дози витамини съм приемал и не ми оказваха никакво влияение върху апетита.
18.11.06
00:36
Големи дози и аз съм пил и нищо не усещам. Иначе отговорът на tpd е много точен.
18.11.06
01:42
[quote author=“Lumina”]Е добре, явно сте късметлии... :)
Или явно имаш недостиг и като си го набавиш чрез добавките ти се променя апетита. На мен също витамините не ми действат видимо.
18.11.06
21:22
познавам доста жени който се оплакват от същия проблем огромен апетит при употреба на качествени витамини така че има нещо вярно в цялата работа 8)
Ако попрочетете малко литература, навсякъде това е първият ефект на витаминните добавки, който се изтъква. Това съвсем не е въпрос на някаква “глезотия”. Както и да е, току-що един младеж от форума ми каза, че бил на хранителен режим за орелефяване с 3000 калории дневно :!: :?: Ако това е често срещано явление сред мъжката част тук, нищо чудно, че едните мижави витамини ви минават като да не казвам какво, през къде...
Искам специално да изтъкна, че пуснах тази темичка само с цел да дам подсказка на хората в моето положение, които и да са те. Не желая да се започват спорове с други хора, които очевидно не са в моето положение... Ако на някого витамините не му предизвикават проблеми с апетита, по каквато и да причина, то темата не е и адресирана до него.
Витамините се пият по време на хранене, защото някои от тях (мастноразтворимите например) няма как да разтворят, за да се усвоят... Огладняваш най - вероятно по коствени причини- вкарваш нещо в стомаха, той произвежда стомашен сок... и ти огладняваш... Вечер е неуместно да се пият, щото ти трябват през деня, когато ги изразходваш. Необходимо е възможно най- бързо да си възстановиш загубите (примерно след тренировка). Не случайно съществуват и такива напитки, които се пият по време и след тренировка, които възстановяват по- бързо витаминно- минералния баланс.
18.11.06
23:25
Ако искате витамини, най - добре пийте това - http://www.tiens-bg.com/TIANSHI/pages/A0006/A0006.htm. :wink:
[quote author=“koisymazzz”]Ако искате витамини, най - добре пийте това - http://www.tiens-bg.com/TIANSHI/pages/A0006/A0006.htm. :wink:
Всичко хубаво, но кой знае защо, не бих приемала авторитетно мнение от уеб страница, в която се забелязват думи от сорта на “физЕологичния” и “хипоглЕкЕНия”... :lol:
19.11.06
11:48
[quote author=“Lumina”]
Всичко хубаво, но кой знае защо, не бих приемала авторитетно мнение от уеб страница, в която се забелязват думи от сорта на “физЕологичния” и “хипоглЕкЕНия”... :lol:
——-
Става дума за мене ама много над 3000 kcal правя кат чистя :) Има и дами които ядат колкото мен и чистят :) Например профи колоездачки ядат по над 5000 на ден :) Пример 100 км колоездене = 3200 ккал изразходвана енергия за по малко от 3 часа . Разликата е там чe нормално повечето хора нямат физиката за това а нямат затова чe не хапват както трябва :) Хора и от 1200 ккал могат дебелеят ако са от кофти храна или неправилна обмяна :) Lumina казах ти папкаи 6-7 пъти на ден и няма проблем с чистенето :) аз ям дори 2 пъти вечер докато ходя до тоалетна после си говоря с протеинките :))) Ако не яде човек нема как да е релефен :)
[quote author=“Lumina”]Ако попрочетете малко литература, навсякъде това е първият ефект на витаминните добавки, който се изтъква. Това съвсем не е въпрос на някаква “глезотия”. Както и да е, току-що един младеж от форума ми каза, че бил на хранителен режим за орелефяване с 3000 калории дневно :!: :?: Ако това е често срещано явление сред мъжката част тук, нищо чудно, че едните мижави витамини ви минават като да не казвам какво, през къде...
Искам специално да изтъкна, че пуснах тази темичка само с цел да дам подсказка на хората в моето положение, които и да са те. Не желая да се започват спорове с други хора, които очевидно не са в моето положение... Ако на някого витамините не му предизвикават проблеми с апетита, по каквато и да причина, то темата не е и адресирана до него.
а и точно витамините биха подтиснали апетит тъи като когато си на диета организма ти има липса на някои витамини ... а когато има липса има и глад , като колата когато нема бензин лампата ти на бензина свети , като няма масло лампата за двигател масло свети :)
19.11.06
19:28
[quote author=“emzo”]
познавам доста жени
It’s all in their minds.
какво искаш да кажеш с това :?: 8)
и пиши на кирилица :!: :!: :!: :!:
Проблема е твой, че не разбираш, освен това мислиш ли, че ей така съм го написал случайно на чужд език?
Най-малкото за времето, за което пиша в този форум съм наясно с правилата.
——
няма да се разсърдя ако се изтрие този пост и без това е безсмислен :twisted:
:D :D :D
Иска да каже коствено, че жените са склонни да си намират и измислят всякакви невероятни причини или оправдания, за да направят или да не направят нещо :D
19.11.06
19:43
[quote author=“emzo”]Проблема е твой, че не разбираш, освен това мислиш ли, че ей така съм го написал случайно на чужд език?
Най-малкото за времето, за което пиша в този форум съм наясно с правилата.
——
няма да се разсърдя ако се изтрие този пост и без това е безсмислен :twisted:
като няма какво да кажеш що се правиш на интересен :?: :evil:
[quote author=“Lumina”]Ако попрочетете малко литература, навсякъде това е първият ефект на витаминните добавки, който се изтъква. Това съвсем не е въпрос на някаква “глезотия”. Както и да е, току-що един младеж от форума ми каза, че бил на хранителен режим за орелефяване с 3000 калории дневно :!: :?: Ако това е често срещано явление сред мъжката част тук, нищо чудно, че едните мижави витамини ви минават като да не казвам какво, през къде...
Ами ако това те притеснява намали дозата все пак! Разликата между тебе и този младеж сигурно е поне 50 кг, нормално е при него да няма такова нещо!
БТВ: Професионалистите когато са на диета приемат около 5000-6000 калории :lol: ! В основен период не ми се говори...