имам проблем,моля помогнете

19.11.06
13:51

проблема е в гърдите ми,когато ми е топло зърното ми увисва излиза напреде и става голямо и много гадно стои,а когато ми е студено зърното са прибира става по малко и стои стегнато и много добре ми са оформят гърдите от какво може да е проблема аа да кажа и даните ми 15 год 9 месца в залата стаж имам много сам доволен от развитието на тялото но зърното разваля сичко:( някои хора ми викат това е от побертета а някои викат да правя релеф и ще са оправи но като помосля как става това когато е студено ми са прибира а когато е топло ми увисва?затова нз какво да правя моля ви са помогнете и да кажете най-малката дума ще е от полза

19.11.06
14:13

Ами мазнички са ти гърдите явно :D . Я кажи години, кг и ръст? :D

19.11.06
16:18

Споко това да ти е проблема тренираи си като почнеш да правиш релеф може би ще се оправи но не мисля че това е някъв проблем.Интересно ми е все пак какво имаш впредвид че ти овисва

19.11.06
16:21

еми увисват—>зърното излиза по напреде от гърдите кам 2-3см и става голямо и стои мноогоо грозно

15год 78-9 кг 1,81 висок имам мазнинки по тялото мисля да почна да свалям кам март,април да са готвя за лятот :) но все пак и аз нз дано да са мазнини:(

22.11.06
18:32

моля ви са помогнете проблема е сериoзен:(

DY

25.11.06
13:13

То тялото ти тепърва много ще се променя. ОСВЕН тренировките, опитай се винаги да се къпеш с хладка вода. Никога гореща. НЕ със студена, а с вода, която усещаш съвсем леко хладка (към студено, не към топло). Температурата на тялото ти е 37 градуса. То усеща водата като топла, ако тя е с по висока от неговата температура и като студена, ако е с по-ниска.
Докато чакаш да се стопли за да тренираш, си прави всеки ден лицеви опори в къщи с по-широк хват

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1