Как ще е най добре даги зимам

17.11.06
23:53

Купил сам си :
Креатин на Биофит ,Протеин на Скайтек,Амино универсал 2700,Глутамин Скайтек,Гейнер на МЛО.Според вас как  ше е най добре даги зимам зимал сам и преди това,но не чак толкова много колкото сега.Ако може някой да каже някоя схема.

Мерси :)

18.11.06
20:37

А, наистина ли имаш нужда от всичките тези суплементи?
И въобще как купуваш нещо, което не знаеш как се приема?

DU

18.11.06
21:28

На колко си преди за пръв път ли взимаш добавки какъв ти е стажа?

19.11.06
00:21

Десетина месеца ми е стажа взимал сам преди това креатин, амино , глутамин качих 6кг,през лятото отслабнах и сега искам пак да кача.Висок 1.85см , 80кг сам но неми личат незнам защо сигурно кокала ми тежи нямам представа.Искам да стана 85 кг ММ ако може дасе получи и храната ми сега добре.

20.11.06
13:54

[quote author=“DunevmotorSport”]На колко си преди за пръв път ли взимаш добавки какъв ти е стажа?

И мислиш че ще ти каже истината ??? !!!  :shock:

DU

20.11.06
13:57

Незнам ако иска да казва той губи не аз  :twisted:

20.11.06
13:59

[quote author=“DunevmotorSport”]Незнам ако иска да казва той губи не аз  :twisted:

Прав си ;)  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1